Popüler kripto yatırım platformu, bu altcoin’leri delist ediyor!
Popüler kripto yatırım platformu, bu altcoin’leri delist ediyor!

Popüler kripto yatırım platformu, bu altcoin’leri delist ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yatırım platformu Abra, yasal belirsizliğin ABD’deki bazı önemli değişiklikleri tetiklediğini söyledi. Bu nedenle platform bazı altocin’leri delist ediyor.

Kripto yatırım platformu Abra, bu altcoin’leri delist ediyor

29 Ağustos’tan itibaren Amerika’daki kullanıcılar Qtum, Bitcoin Gold, EOS, OmiseGo ve Status’a sahip olamayacaklar. Başka “sentetik” varlıklar alan kullanıcılar, bu varlıkların otomatik olarak yerel olarak barındırılan bir cüzdanına taşındığını görecekler. New York’ta, kullanıcılar sadece Abra’nın 30 kripto para biriminden dördünü tutabileceklerdir: Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash.

Varlıklarını 29’da çekmeyen insanlar, varlıklarının otomatik olarak Bitcoin’e çevrildiğini göreceklerdir. Abra, bu hamlenin değişikliklerin uyumlu kalmasını sağlamak için devam eden çabalarının bir parçası olduğunu söylüyor:

Birleşik Devletler’deki düzenleyiciler ve yasa koyucularla yakın zamanda gerçekleşen konuşmaları takip ediyorsanız, muhtemelen kripto para birimlerinin spot ışığında bir an yaşadıklarının farkındasınızdır. Cumhurbaşkanlığı tweetlerinden Kongre oturumlarına kadar kripto para birimleri ve nasıl çalıştıkları konusunda yoğun bir ilgi ve inceleme var. ABD’de devam eden yasal belirsizlik ve kısıtlamaların bir sonucu olarak, şu anda olduğu gibi ABD düzenlemeleriyle uyumlu ve işbirliğine devam etmek için ABD işimizde bazı düzenlemeler yapmak zorundayız.

Abra, ABD’nin kriptoyu değiştirmeye yönelik politikaları olsa da yakın gelecekte, tam kripto varlıkları dizisini ABD’ye geri getirmeyi umduğunu söylüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin