Bitcoin 6 Eylül
Bitcoin 6 Eylül fiyat görünümü: BTC düşüşü devam edecek mi?

SEC’in ETF kararı sonrası kripto paralarda son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası son 24 saatte değer kaybetti ve şu anda hacim olarak 207 milyar doların üzerinde seyrediyor. Bugün neredeyse kripto paraların hepsinin fiyatı düştü. Buna rağmen SEC’in ETF reddi, beklendiği gibi büyük bir etki yaratmadı. İşte SEC’in ETF kararı sonrası kripto paraların son durumları…

Kripto para piyasası  hacmi grafiği
Kripto para piyasası hacmi grafiği

SEC’in ETF kararı Bitcoin’i (BTC) çok fazla etkilemedi

Bitcoin, bir haftadan fazla bir zamandır 6.450 dolar civarında seyrediyor. Bitcoin son 24 saatte yaklaşık 200 dolar civarında bir fiyat düşüşü yaşadı. Bu fiyat hareketinin arkasında ne olabileceği belli değil. Fakat ETF reddi, çoğu analistin belirttiği gibi kripto para piyasasında fiyatlanmış gibi görünüyor. Halihazırda kripto para piyasasında olumsuz bir hava bulunmasından dolayı, SEC’in kararı Bitcoin üzerinde çok fazla etki yaratmadı.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

En değerli 10 kripto paranın durumu

Tether hariç, ilk 10’daki her kripto para en az yüzde 3 kadar düşüş gösterdi. Stellar %6,29 oranında düşüşle ve EOS %5,80 oranında düşüşle son 24 saatte en kötü performans gösteren başlıca kripto paralar. Toparlanma sürecine girmek isteyen Ethereum ise %4,5 oranında değer kaybetti.

Tek değer kazanan kripto para Bitcoin Diamond (BCD)

Bitcoin Diamond, SEC kararından sonra ilk 24 saatte ve son 24 saatte fiyat artışı görülen tek kripto para oldu. 1,50 dolar seviyelerine kadar çıkan BCD, %34,86’lık bir değer kazandı. Bu yükseliş, yeni bir online alışveriş girişimi olan BCD Bazaar‘ın lansmanına bağlanabilir. Ancak fiyat manipülasyonu şüphesi de birçok kişi tarafından dillendiriliyor.

Kripto pazarı için genel olarak kasvetli bir günde, Bitcoin Diamond (BCD) yaklaşık yüzde 40’lık bir artış gördü. Orijinal Bitcoin hard forku olmasına rağmen, daha az bilinen kripto para, kısa süre önce başlatılan BCD Bazaar ile kripto yatırımcılarının dikkatini çekti.

Bitcoin Diamond (BCD) fiyat grafiği
Bitcoin Diamond (BCD) fiyat grafiği

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin