Coşturan Tahmin: Bitcoin için en büyük boğa durumu Ripple!
Coşturan Tahmin: Bitcoin için en büyük boğa durumu Ripple!

Ripple’a iyi haber: Ryan Coffey açtığı davayı geri çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri Bölge Mahkemesi, davacı Ryan Coffey’nin Ripple Labs, Inc., XRP II, LLC, Ripple ve Brad Garlinghouse’a karşı açtığı davalarını gönüllü olarak geri aldığını belirten bir bildiri yayınladı.

Ryan Coffey davayı çift koldan sürdürüyordu

Ryan Coffey davası, uzun süredir hem Ripple’ın hem de kriptoseverlerin aklını meşgul ediyordu.

İlk olarak 3 Mayıs 2018’de, “dağıtım başlamadan tüm XRP tokenlerinin üretildiği” iddiasıyla dava açan Coffey, kuruluşu daha sonra hiç bitmeyen bir ICO olarak suçlamıştı.

Dava süreci nasıl gelişti?

Davacıya, XRP’ye yaptığı yatırımdan dolayı tazminat ödenmesine karar verildi. Ayrıca, XRP’nin Kaliforniya Şirketler Kanunu’na tabi olması gerektiği de belirtilmişti. Davalıların, Sınıf Aksiyonu Adalet Yasası’na göre, açtıkları davayı geri çekebilecekleri biliniyordu.

Ancak 1 Ağustos’ta, davacı bir tutuklama davası açtı. 10 Ağustos’ta açılan dava ile ilgili mahkeme kararını verdi. Emir, şu şekildeydi:

Taraflarca açılan bildirileri okuyup onların argümanlarını ve ilgili yasal otoriteyi dikkatle değerlendiren mahkeme, davacının hareketini reddeder.

Coffey davası, davacının şikayetini geri çekmesiyle son buldu

Davadaki son gelişmeler, davacı Ryan Coffey’in nedeni bilinmeyen bir şekilde gönüllü olarak davayı geri aldığını ortaya koydu. Mahkeme, şu ifadede anlaşıldığı üzere davayı resmen reddetti:

“Fed. R. Civ. P. 41(a)(1)(A)(i)’ye” göre, adli davacı Ryan Coffey, avukatı aracılığıyla, yukarıda belirtilen eylemi önyargılı olmaksızın gönüllü olarak reddeder. Bu bildiri, sanık tarafından bir cevap veya bir yargı kararı için harekete geçmeden önce mahkemeye verildi. Davacıya teklif verilmedi ve eylemi reddetmek için herhangi bir bedel almıyor.

Ripple son zamanlarda pek çok sebeple gündemi meşgul etti. Ask Me Anything oturumunda şirketin CTO’su David Schwartz, XRP’nin menkul kıymet statüsü ve Bitcoin, Ripple ve XRP’nin geleceği hakkında konuştu.

Seansta ayrıca Ripple’ın ürünleri ve özellikle xRapid’den de bahsedildi. CTO bunun yanı sıra, XRP aracılığıyla yapılan transferlerle ilgili gelen soruları da yanıtladı.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Ripple fiyatı bu seviyeleri hak etmiyor: Düşüşün olası nedenleri, yükseliş beklentisi ve son gelişmeler

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin