Bitcoin ve altcoin’ler için kritik gün yarın! ABD Kongresi’nde büyük buluşma gerçekleşecek
Bitcoin ve altcoin’ler için kritik gün yarın! ABD Kongresi’nde büyük buluşma gerçekleşecek

SEC’in bir sonraki kurbanı: Pantera’nın desteklediği projeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto hedge fonlarından biri olan Pantera Capital Management, destekledikleri bazı projelerin SEC’in bir sonraki kurbanı olma riskinin yüksek olmasından dolayı endişelerini dile getiriyor.

Pantera’nın SEC’in bir sonraki kurbanı olma riski yüksek

ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’nun (SEC) ICO’lar ile ilgili çeşitli firmalara yönelik eylemleri takiben, California merkezli yatırım fonu Pantera Capital Management’ın ortak yöneticileri Dan Morehead ve Joey Krug endişelerini dile getirdi.

İkili, yatırım şirketinin toplam Blockchain ve dijital para birimi projelerinin %25’inin, D yönetmeliği veya düzenleme S’yi kullanmadan ABD’li yatırımcılara satılan likit tokenler olduğunu ve bu nedenle SEC’in bir sonraki “kurbanı” olma riskinin olabileceğini belirtiyor.

SEC, şirketin desteklediği projeleri menkul kıymet olarak kabul edebilir

Pantera Capital Management’ın ortak yöneticileri, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu projelerin herhangi biri menkul kıymet olarak kabul edilirse, SEC’in konumu bunları olumsuz yönde etkileyebilir. Her ne kadar bu projelerin yaklaşık üçte biri canlı, işlevsel ve zorunlu olarak daha fazla gelişmeye ihtiyaç duymasa da projeleri sona erdirmek, ilerlemelerini engelleyecek.

En büyük kripto hedge fonlarından biri olan Paragon Coin, geçen ay komisyondan 250.000 dolar para cezası aldı. Dan Morehead bu olaya atıfta bulunarak, “Bu başarıdan gurur duyuyoruz!” dedi. İlginçtir ki SEC’in cezalarını aldıktan birkaç gün sonra hem Paragon Coin’in hem de Airfox’un  fiyatlarında  önemli ölçüde artış oldu.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin