Sıcak Gelişme: Bitcoin tekrar 8 bin doların altında! Piyasa kana bulandı
Sıcak Gelişme: Bitcoin tekrar 8 bin doların altında! Piyasa kana bulandı

Bitcoin fiyatı daha ne kadar düşebilir? Eski Wall Street analisti açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Eski Wall Street risk analisti ve Bitcoin meraklısı/etkileyicisi olan Tone Vays, ayı piyasası ve Bitcoin’in nasıl bir performans sergilediğini ve yakın gelecekte Bitcoin fiyatı için olası sonuçlara ilişkin görüşlerini anlattı.

Ton Vays: “Bitcoin için 1.000 dolarlık bir dip.”

Vays, aylık Bitcoin tablosuna işaret ederek, bunun Bitcoin’in 2018’in başından bu yana gördüğü en kötü durum olduğunu söyledi. Dahası Vays, aylık RSI’ların Bitcoin için aşırı satım piyasasına atfen 30 hattına ulaşıp muhtemelen geçme şansının olduğunu söyledi.

Kaynak: TradingView
Kaynak: TradingView

Vays, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu, 1.000 dolarlık bir dip ya da 1.000 dolarlık bir Bitcoin veya bir yıl boyunca 1.200 dolarlık Bitcoin anlamına gelecek. RSI’nın 30’un altında olması durumunda olacak olan bu.

“Bitcoin’in şu anki gerçeğe uygun değeri en iyi 5.000 dolar.”

Canlı yayında Vays, Tom Lee’nin 13.000-14.000 dolar arasında olan Bitcoin fiyat değerlemesine katılmadığını söyledi. Vays, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bu sabah Tom Lee ile ilgili bir makalenin linklerini gördüm ve size Bitcoin’in değerlemesinin hala 15.000 dolar olduğunu söylüyor. Ona katılmıyorum. Bence Bitcoin’in şu anki gerçeğe uygun değeri en iyi 5.000 dolar ve bunun üzerinde iyimser olamam.

Tom Lee’ye göre, Bitcoin’in gerçeğe uygun değeri 13.800 dolar ile 14.800 dolar arasında. Ayrıca Bitcoin cüzdan kullanıcıları 4,5 milyardan fazla olan toplam Visa kullanıcı sayısının %7’sine yaklaşıyorsa, o zaman bir Bitcoin’in gerçeğe uygun değeri 150.000 dolar.

Bitcoin fiyatı kırılma noktasının altına düştü

Fundstrat’ın Tom Lee’si konuya yönelik şunları söylüyor:

Yılsonuna çok yakın olduğumuz göz önüne alındığında, yakın vadeli fiyat hedeflerinde herhangi bir güncelleme sunmuyoruz. Bize hedef fiyatları sorulmasından yorulduk.

Lee, adil fiyat tahmininden ayrı olarak, Bitcoin için yıl sonu tahminini 25.000 dolar ile 15.000 dolar arasında belirleyerek fiyat tahminini düşürdü. Çünkü Bitcoin kırılma noktasının altına düştü. Nouriel Roubini, Bitcoin için Tom Lee’nin adil fiyat açıklamasını “insanları bu çöplükte daha derine inmeye” davet eden bir cevap olarak nitelendirdi.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin