Bitcoin ve kripto piyasalarının yükselmesine neden olan 3 faktör
Bitcoin ve kripto piyasalarının yükselmesine neden olan 3 faktör

Sec onaylı takas şirketi 5 milyon müşterisini kripto paralarla buluşturacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerikan finansal takas ve düzenleme şirketi Apex Clearing ve kripto yatırım kuruluşu Apex Crypto, müşterilerine kripto ticaret hizmeti vermek için aracılar ve finansal danışmanlar için yeni bir ticaret platformu başlattı.

Yeni aracı entegreli Apex Crypto platformu, yatırımcılar, açılışı uzun süren hisse senedi yatırım hesaplarına kıyasla birkaç dakika içinde yeni kripto işlem hesaplarını sorunsuz bir şekilde açıp ticarete başlayabilecekler.

2012 yılında kurulan Apex Clearing, Amerikan finansal hizmetler şirketi PEAK6 Investments LLC’nin sahip olduğu SEC onaylı ve FINRA üyesi bir dijital varlık yönetimi şirketi.

Takas şirketi APEX faaliyetlerine 4 ana kripto para ile başlıyor

Bugün itibariyle, 5 milyondan fazla mevcut Apex Clearing müşterisi böylece dört ana kripto paranın alım satımını destekleyen Apex Crypto platformuna erişebilecek. Platformda ilk etapta işlem yapılabilecekler kripto paralar, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve Litecoin (LTC) olarak belirlendi.

Basın açıklaması, yeni platformun ilk açılışta yüksek verim ve ölçeklenebilirliğine büyük önem veriyor. Apex’in sistemlerinin tek bir gün içinde onbinlerce hesabın açılmasını hedeflediğini ve traderlerin kripto işlem hacimlerindeki dalgalanmalara yol açabileceğini iddia ediyor.

Platform, Apex Crypto ve ABD merkezli olan Apex Clearing müşterisi SogoTrade Inc. tarafından ortaklaşa sağlanan teknolojiden yararlanacak.

İlk olarak, Apex Crypto, 40 kadar ABD ve Columbia Bölgesi’ndeki yatırımcılar için hizmete başlayacak. Düzenleyici onayları sonrasında faaliyetlerin genişlemesi bekleniyor.

Açıklamada, Apex Clearing CEO’su, takas merkezinin, yatırımcıların ve işletmelerin mali durumları hakkında düşünme biçimini “temelde değiştirmeyi” istediklerini belirterek şunları söyledi:

Apex Crypto ile entegrasyonumuz, finansal firmaların müşterilerine, yatırım portföyünün geri kalanından ayrı değil – bir parçası olacaklarını hissettiren daha geniş çeşitlilikteki varlık sınıflarına yatırım yapmalarını kolaylaştırıyor.

Apex Clearing, daha önce Apex Crypto iştirakini geçen Eylül ayında açmayı planladığını doğruladı ve hamlenin, kripto bazlı yatırım seçeneklerine yönelik talebin artmasıyla birlikte devam ettiğini belirtti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin