ETH fiyatı artacak mı? Ethereum için yükselişi işaret eden 10 gösterge
ETH fiyatı artacak mı? Ethereum için yükselişi işaret eden 10 gösterge

Ethereum, Bitcoin’den daha fazla yükselebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) son birkaç gün içinde 13.700 dolara fırladıktan sonra, kripto para birimi 10.000 dolara düştü. Birçok yatırımcının şu anda aklındaki asıl soru, diğerlerinin çoğundan daha iyi performans gösterecek başka bir kripto para birimi olup olmayacağıdır.  Ethereum (ETH) Bitcoin’in son hafta yaptığıa benzer bir şekilde patlayan bir sonraki dijital varlık olabilir mi?

Ethereum, yakın bir gelecekte patlayabilir mi?

Fundstrat Global Advisor kurucu ortağı olan Thomas Lee, Bitcoin 10.000 doları aştığında pazardaki FOMO’nun başlayacağını belirtti. Gerçekten de sanal para birimi 10.000’den 13.700’e hızlı bir hamle yaptı. Yatırımcılar Bitcoin’in 15.000 dolar yakın işlem göreceğini düşünüyorlardı. Ancak bu olmadı ve Bitcoin 24 saat içinde 10.800 dolara düştü.  Bitcoin çok hızlı bir şekilde hareket ederken pazara girme fırsatı bulamadığını düşünen kullanıcılar, diğer dijital para birimleri ile yeni bir şans bulabilirler. 

Aluna Social’ın kurucu ortağı, bir kripto yatırımcısı Bitcoin fiyat artışını kaçırırsa, Ethereum’la ikinci bir şansı olabileceğini belirtti. Twitter kullanıcısı Alunaut da  ETH’nin uzun vadede güçlü olduğunu ve ETH’de long pozisyonda olduğunu belirtti.  Bununla birlikte, tüm pazar düştüğü için, yatırımcının açtığı uzun pozisyon tahmini olarak 286 dolarlık bir fiyata tasfiye edilmiş olmalı. Şu anda, CoinMarketCap’e göre Ethereum biraz topralandı ve 305 dolara yakın işlem görüyor. 

Analistlere göre Ethereum, ciddi büyüme görebilir

Bleeding Crypto adlı bir başka kripto meraklısı ve analisti, Ethereum’un yıldan yıla ROI’de Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini belirtti. Böylece, bu analist Ethereum’un boğa koşusunun Bitcoin’e benzer şekilde olabileceğini düşünüyor.  Buna ek olarak, Bitcoin şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmak için çabalıyor ve büyümek için sahip olduğu oda piyasadaki diğer dijital para birimlerine göre daha küçük. 

Bu arada, Ethereum’un 1.450 dolara yakın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşması için %400’den fazla büyümesi gerekecek. Bitcoin, analistlere göre mevcut fiyatlardan sadece %85 daha fazla artacak.  Analistlere göre elecekte genişleyebilecek bir diğer sanal para birimi de Litecoin’dir (LTC). Bu dijital varlık yakın gelecekte halving’e gidecek ve bu, yatırımcıların pazara girmeleri için fazladan bir yükseliş nedeni oluşturabilir. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin