Fintech Hub portalını, Valerie A. Szczepanik yönetecek
Fintech Hub portalını, Valerie A. Szczepanik yönetecek

SEC, kripto para startup’ları ve daha fazlasıyla mücadele için Fintech Hub portalını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) şirketleri Blockchain, yapay zeka ve daha fazlasını kullanarak bir araya getirmek için bir portal başlatıyor. Yeni Fintech Hub veya kısa ismiyle FinHub, SEC’in mevcut hizmetlerini tek bir erişim noktasına getirecek ve şirketlerin kamuyla iletişim kurmaları için daha kolay bir yol sağlayacak şekilde tasarlandı. Blockchain’le yapılan girişimlerin giderek artan bir biçimde SEC’in odak noktasına girmesiyle birlikte, yeni portalın lansman öncesinde uyumlu platformlar oluşturma sürecini düzenleme potansiyeli bulunuyor.

Fintech Hub portalını, Valerie A. Szczepanik yönetecek

SEC’in FinHub’sı SEC’in Dijital Finansman Bölümü’nün dijital varlık ve inovasyon ve yardımcı direktörü kıdemli danışmanı olan Valerie A. Szczepanik tarafından yönetilecek. Szczepanik konuya yönelik şunları söyledi:

 Bu şeyleri yıllarca yapıyoruz. Bu hepsini bir araya getirecek.

FinHub, SEC’in uzmanlık alanları ve fintech ile ilgili konularda yer alan bölümleri ve ofislerinin temsilcileri tarafından görevlendirilecek.  SEC’e sorular sormanın yanı sıra, siteyi kullanan kişiler toplantı talep edebilir. Katılımı artırmak için sayfada ikili kod “Easter egg” mesajı gizlendi.

SEC tarafından kamuya açık davaların sayısı arttı

Geçtiğimiz yıl boyunca SEC tarafından kamuya açık davaların sayısı arttı. Sonuç olarak, bu yılın başlarında ABD’li menkul kıymetler düzenleyicisi, potansiyel yatırımcıları eğitmenin bir yolu olarak aldatmaca web sitelerini suçlayan bir web sayfası yayınladı. Yeni portal bu stratejinin bir uzantısı gibi görünüyor.

Blockchain ile girişimcilere hizmet sunmaya ek olarak, platform yapay zeka ve diğer hızlı gelişen teknolojileri kullananlarla etkileşime girecek şekilde tasarlandı. Szczepanik, özellikle DLT gibi hızlı hareket eden alanlarda, insanlardan haber almanın son derece yararlı olduğunu gördüklerini belirtiyor.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin