Module
Module

Soft cap miktarına ulaşan Module Blockchain, daha fazla geliştirme için vites yükseltiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Module, Blockchain verileri ve DApps platformu, 17 Ekim 2018’de 5 milyon dolarlık proje için yeterli olan sermaye miktarına (soft cap) başarılı bir şekilde ulaştığını açıkladı. Kurucular ve ekip, şirketin vizyon ve yeteneklerine olan güveni için projenin kullanıcı topluluğu ve destekçilerine en içten şükranlarını sunuyor.

Module kripto madenciliği ve bulut paylaşımını kolay hale getirmeyi amaçlıyor

Module, kripto madenciliği ve bulut paylaşımını kolay ve erişilebilir hale getirerek Blockchain topluluğunu tamamen demokratikleştirmeyi amaçlıyor. Proje, dünya genelinde kullanılan milyonlarca mobil ve IoT (nesnelerin interneti) cihazında bulunan kullanılmayan dijital depolama alanından yararlanıyor. Ve bunu, kripto para madenciliği yapma ve P2P (eşler arası) bulut veri depolama hizmeti sunmak için kullanmaya teşvik ediyor. Ekosistem, paylaştıkları alan miktarına, alanın kullanıldığı sürenin uzunluğuna ve kontrol edilen işlem sayısına göre kullanıcılara verilen MODL tokenleri tarafından yönlendiriliyor.

Platform aynı zamanda, “gizli paylaşım” olarak bilinen istemci tarafı şifrelemesini içeren devrim niteliğinde yeni bir bulut tabanlı veri deposu da sunacak. Bu gelişmiş sahtecilik koruması, ekosistem dâhilinde mümkündür. Çünkü hassas bilgiler şifrelenir ve ayrılmış bilgi parçalarına bölünür. Parçalanmış bilgiler ise daha sonra çok sayıda mobil cihazda ayrı ayrı saklanır.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilere çözüm sunan bir Blockchain

Module’nin gerçek anlamda merkezi olmayan yapısı, şirketin, dünyanın herhangi bir yerindeki bir mobil cihazın katılabileceği gerçekten açık bir sistem oluşturduğu anlamına gelir. Kullanıcıların kendi DApp’lerini (merkezi olmayan uygulamalar) oluşturmasına olanak tanırken aynı zamanda geleneksel bulut depolama maliyetinin bir kısmına bir veri ambarı organize edebilmek için akıllı sözleşmeler oluşturması gereken pazar profesyonelleri  için de iki yönlü bir çözüm sunar.

Module ekibi son sürat çalışmaya devam ediyor

Soft cap, herhangi bir ICO projesi için önemli kilometre taşlarından biridir. Ve Module bir istisna değildir: özel MODL tokeni ön satışının Mayıs ayında başlamasının ardından, proje ekibinin sıkı çalışmasının bir sonucudur. ICO’nun halka arzı ve BitoPro kripto borsasında MODL tokeninin listelenmesi ise 8 Ağustos tarihinde gerçekleşti.  Soft cap miktarına ulaşılması, asgari fonlama gereksinimlerinin karşılanması garanti altına alırken takım planlandığı gibi Module Blockchain’inin geliştirilmesine hızlı bir şekilde devam ediyor. Böylece Module’nin bir proje olarak değeri artmaya devam ediyor.

Token satışlarında Module’den desteğini esirgemeyen ICO servislerinin dünya lideri olan ICOBox’un kurucu ortağı Daria Generalova, proje konusunda oldukça iyimserdi:

Günümüzün kripto para piyasasının zorlu gerçeklerinde şirketin “soft cap”e erişebildiğini gördük. Fikir gerçekten uygulanabilir ve kullanıcılar ile etkileşim sağlıyor. Nihayetinde, ICO yürüten herhangi bir proje, gelecekte ürünlerini kullanmakla ilgilenen bir insan topluluğu arayışına giriyor. Bugün baktığımızda ise Module’nin bu hedefe ulaşma yolunda hızla ilerlediğini görüyoruz.

Module hakkında daha fazla bilgiye ise modltoken.io web sitesinden ulaşabilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin