SEC üyesi, kripto eksikliğini itiraf ediyor
SEC üyesi, kripto eksikliğini itiraf ediyor

SEC üyesi, kripto eksikliğini itiraf ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Washington Square News kısa süre önce SEC komisyon üyesi Esther Pierce ile kripto gazeteci Laura Sheen arasında New York Üniversitesi’ndeki Stern Blockchain dijital varlıklar forumunda yapılan bir röportaj hakkında bilgi verdi. Pierce konuşmasında, kripto düzenlemesinin geleceği konusunda iyimserdi, ancak SEC’den daha fazla inovasyonun görülmesi gerektiğini itiraf etti.

SEC üyesi, kripto ve Blockchain’den umutlu

Toplantının bazı önemli noktaları arasında, Pierce’den SEC’in geleceğe yönelik planlarını ve komisyon üyesinden cevap vereceği bir parçası olmayı ümit ettiği konular hakkında sorular sorması yer alıyor. Bu bölümde Pierce’den şu açıklama geldi:

Kapıyı açmamızın yollarını bulmakta rolümü oynayabileceğimi düşünüyorum, böylece insanlar SEC’in yapmaya çalıştığı şeyleri daha kolay anlayacaklar.

Ardından, bunu kripto tartışmalarına katılmak için bir fırsat olarak gördüğünü açıkladı, çünkü bu, devlet kurumunun geride kaldığı ana yerlerden biri olduğunu düşünüyor ve şunları ekliyor:

Genel olarak, ajans yenilikle başa çıkmadı ve bu yüzden bana bunun doğal bir alan olduğu görünüyor, çünkü burada yenilik ve SEC buluşuyor.

Son olarak Pierce, Blockchain’in uluslararası düzenleyici çerçevede karşılaştığımız bazı problemleri nasıl çözebileceği konusundaki soruları yanıtladı. Örneğin, yabancı bir tüccar ABD’de birisiyle işlem yaparken güvenlik kurallarını ihlal ediyor. Pierce şu yorumu yaptı:

İnsanların hala farklı yaklaşımlar aradıklarını düşünüyorum. Şimdi gördüğümüz sorunlardan bazıları Blockchain veritabanı kullanılarak çözülebilir.

Hester Pierce’in SEC’de makul bir kripto düzenlemesi için mücadele ettiğini görmek güzel. Başarılı olacak mı? Bunu zaman gösterecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin