Bitcoin boğaları gelecek mi?: BTC yatırımcıları hazırlık yapıyor
Bitcoin boğaları gelecek mi?: BTC yatırımcıları hazırlık yapıyor

Bitcoin boğaları için yeni bir umut: BTC boğaları fırsat için hazırda bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

4.000 ABD Dolarını aşan bir çekimden sonra, Bitcoin boğaları yeni bir ralli başlatmayı umuyor.

Bitcoin için 4.055 seviyesi önemli

CoinDesk analisti Omkar Godbole, BTC’nin 4.200 dolara yükselebilecek “kısa vadeli yükseliş ortamını canlandırmak” için 4.055 doların üzerinde kalması gerektiğini şu şekilde söyledi:

Düşüş davası zayıflamış olsa da, 27 Şubat’ta oluşturulan uzun kuyruklu dojinin öne sürdüğü kısa vadeli yükseliş görünümü olsa da 30 günlük MA desteğinden geri tepme yönünde. Ancak, güçlü bir takip olması durumunda canlanacak, tercihen 21 Mart’ta görülen en yüksek 4055 dolarlık seviyenin üzerinde bir kırılmaya devam edilmesi durumunda toparlanma devam edecektir.

Şimdi Bitcoin %0,98 artarak 4037 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ethereum da %0,98 artarak 138.50 dolara, XRP %0,37 artarak 0.3089 dolara, Litecoin ise %.1,17 artarak 60,59 dolara ulaştı.

Genel olarak, teknik analistler Bitcoin, Ethereum, XRP ve Litecoin için ciddi ve sürdürülebilir bir atılım izliyorlar.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin