Bitcoin ETF onayı 20 yılda sürebilir, yarın da olabilir

SEC komisyon üyesi: Bitcoin ETF onayı 20 yıl sürebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) üyesi, kripto endüstrisindeki yatırımcılara, Bitcoin ETF onayı için nefeslerini tutmamalarını tavsiye etti. Komisyon üyesi, Washington DC’de Dijital Varlık Yatırım Formu konferansı sırasında bu şok edici sözlerini söyledi.

Bitcoin ETF onayı 20 yılda sürebilir, yarın da olabilir

Kripto varlık topluluğu tarafından “kriptoların annesi” olarak adlandırılan komisyon üyesi Hester Peirce, SEC’in bazı kararlarıyla, özellikle Winklevoss ikizlerinin Bitcoin ETF teklifi ile ilgili kararları yüzünden çok eleştirildi. Ancak piyasa kapitalizasyonu yoluyla en büyük kripto için borsa yatırım fonunun mümkün olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda, bu onayın yıllar alabileceğini de açıklıyor. Komisyon üyesi sözlerine şu şekilde devam etti:

Kesinlikle bir Bitcoin onayı mümkün şu andan itibaren 20 yılda sürebilir veya yarın da olabilir. Nefes tutup heyecanlı bir şekilde beklemeye gerek yok. SEC, Finhub onayı çok uzun zaman aldı. Borsada işlem gören bir ürünü onaylamak daha da uzun sürebilir.

Hükümet mevcut kuralların yeni teknolojiye etkisini araştırıyor

Dijital varlıkların benimsenmesi konusunda meslektaşlarından “biraz daha açık fikirli” olmasını istemek için elinden geleni yaptığını belirtti. Ancak, kolay olmadığını ve çok daha uzun sürebileceğini şu şekilde belirtti:

Kripto alanında kurumsallaşmayı teşvik etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Alandaki insanların istediği şey bu değil, ama bence bu alanda olmak isteyen kurumsal insanlar var […] Ve perakende yatırımcılara bu alana girmeleri için zemin oluşturmanın en iyi yolu, kurumsallaşmış bir alan sunmaktır.

Kripto alanındaki katılımcıların beklemede kalmaya devam etmeleri gerektiğini söylerken, hükümet mevcut kuralların yeni teknolojinin gelişmesini engelleyip engellemediğine dair araştırma yapıyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin