Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak
Ohio, Blockchain girişimleri için 300 milyon dolar yatırım fonu ayıracak

SEC, ismine “Blockchain” ekleyen şirketi mahkemeye verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg, ismini Long Blockchain Corp. olarak değiştiren Long Island Tea Corp.’un ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından mahkemeye verildiğini bildirdi.

Mahkeme celbi verilmesinin nedenleri ile ilgili ayrıntılar pek bilinmiyor ancak SEC, şirketten belirli belgeler talep etti.

Long Blockchain, yeni ismi sayesinde ciddi bir kar elde etti

TheNextWeb’e göre, teknolojiyle hiçbir ilgisi olmamasına rağmen, şirket Aralık 2017’de adının önüne Blockchain ifadesini ekledi. İsim değişikliği, şirketin hisse fiyatının birkaç gün içinde 5 milyon dolardan 70 milyon dolara yükselmesine neden oldu.

Mahkeme, Nasdaq’ın şirketin daha önce olduğu iddia edilen hisse senedini kaldırma tehdidiyle sonuçlandı.

Ancak bu kez, şirketin kendisini yeniden yapılandırma planları nedeniyle bazı problemler çıktı. Tea şirket, sadakat kartları, teşvikler ve ödül planları sunmayı planlayan Stran Loyalty Group adlı yeni bir alt şirket kurdu.

Long Blockchain’in sözcüsü şöyle söyledi.

Şirket SEC’in soruşturmasıyla ilgili SEC ile tam işbirliği yapıyor.

Şirket, mahkeme celbi ile ilgili ya da kurulabilecek herhangi bir takibin sonucu ile ilgili olarak herhangi bir işlemin başlatılıp başlatılamayacağını öngöremez ya da belirleyemez.

Bu, Blockchain teknolojisinin ne kadar güçlü olduğunun bir başka kanıtı ancak SEC, bu hype’ı kişisel kazanç için kullanmak isteyen şirketler için ciddi bir tavır takınıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin