Önemli Gelişme: SEC bir altcoin’in daha token satışını onaylayabilir!
Önemli Gelişme: SEC bir altcoin’in daha token satışını onaylayabilir!

SEC, ETF’ler için geri sayımı başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto topluluğu, SEC’in uzun süredir bir Bitcoin ETF’sini onaylamasını bekliyor ve sürecin son aşamalara girdiği görülüyor. SEC şimdi, NYSE Arca ve Bitwise Asset Management tarafından önerilen Bitcoin ETF kural değişikliğini gözden geçirme sürecini başlattıklarını açıkladı.

SEC, ETF onayı için 240 gün bekleyebilir

Teklif, 15 Şubat 2019’da resmen yayınlandı ve sonuç olarak, SEC teklif edilen kural değişikliğini gözden geçirmek ve bir karar vermek için 45 gün süresi bulunuyor. SEC bu süre zarfında, teklifin uzatılmasını kabul etme, reddetme veya talep etme kararı alabilir. ETF’nin kendisine gelince, SEC’in karar vermek için yaklaşık 240 günü bulunuyor.

Gözden geçirme süreci başladığında, SEC kararını kamuya duyurmadan önce teklifle ilgili seçenekler ve yorumlar için üç haftalık bir zaman verecek. ETF’nin bu kadar kapsayıcı olmasının nedeni, piyasaya çok fazla likidite getirecek ve aynı zamanda eşi benzeri görülmemiş düzeyde, ana akımın kriptoya katılımını sağlayacak.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin