Şimdi de Bitcoin vadeli ve spot işlemleri tartışılıyor: Peki hangisi avantajlı?
Şimdi de Bitcoin vadeli ve spot işlemleri tartışılıyor: Peki hangisi avantajlı?

SEC yetkilisi Peirce’dan yeni Bitcoin ETF yorumu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Annesi olarak da bilinen ABD SEC Komiseri Hester Peirce, Amerika Birleşik Devletleri’nde bir Bitcoin ETF’sini reddeden düzenleyicilerin kripto devrimini kaçırdıklarını söyledi.

Kripto Annesi, Bitcoin ETF hakkında yeni açıklama yaptı

Kripto gazeteci Laura Shin ile yapılan röportajda Peirce, kripto potansiyelinin SEC ve Bitcoin ETF önerilerini reddetme kararından zarar gördüğünü belirtti. Peirce, düzenleyicilerin yeniliği benimseme konusunda iyi aşamada olmadıklarını söyledi. Bu konuda Kripto Annesi şu yorumu yaptı:

Genel olarak, ajans inovasyon konusunda pek iyi değildi ve bu yüzden bu benim bakmam gereken doğal alan. Çünkü inovasyon ile SEC’in buluştuğu yer burası.

Genel olarak, Peirce kripto topluluğu ile yenilikçi teklifler ve ABD SEC arasında bir köprü haline geldi. Son birkaç yıl içerisinde SEC tarafından birkaç ETF teklifi reddedildi.  Peirce ETF’nin yatırımcılar için iyi bir gelişme olup olmayacağını bilmediğini kabul ediyor. Bununla birlikte Peirce, SEC’in ETF yatırımı konusundaki risklerini analiz etmek zorunda olduğunu da açıklıyor.

SEC sektöre yönelik önlemlerini arttırıyor

SEC ayrıca, piyasada faaliyet gösteren ICO’lara karşı farklı önlemler alıyor. Örneğin, SEC’in kararları nedeniyle kayıtsız menkul kıymetler olarak etiketlendi ve projeye yatırım yapan kullanıcılara fonlarını geri vermek zorunda kaldı.

Dünyada kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisine karşı çok açık politikalar izleyen birçok farklı düzenleyici kurum var. Malta ve İsviçre, belki de alandaki uygun düzenlemelerin sektörün büyümesine ve genişlemesine nasıl izin verdiğinin en iyi örnekleridir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin