Bir Bitcoin ve kripto para borsası daha kapanacağını açıkladı!
Bir Bitcoin ve kripto para borsası daha kapanacağını açıkladı!

Bir Bitcoin ve kripto para borsası daha kapanacağını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistan Bitcoin ve kripto para birimi borsası Coindelta 30 Mart’ta faaliyetlerini durduruyor. Platforma göre, karar Hindistan kripto para birimi piyasasında düzenlemelerin bulunmaması nedeniyle alındı.

Bitcoin ve kripto para borsası Coindelta, kapanıyor

Hindistan’da düzenleyici bir çerçevenin bulunmamasının ülkedeki bazı şirketleri etkilediği görülüyor. Bunlardan biri, piyasadaki işlemlerini durdurmaya karar veren Coindelta. Borsaya göre, platformun son 6 ay boyunca kullanımı çok zor oldu. Borsadaki banka hesaplarıyla ilgili sorunlar nedeniyle, firmaya kullanıcılara kesintisiz para yatırma ve çekme imkanı sağlama zorlaştı.

Hindistan Birliği hükümeti, yüksek mahkemeye kripto alanına ilişkin düzenlemeleri bildirmek zorunda kaldı. Bununla birlikte, duruşma birkaç dakika içinde ertelendi. Bu, Coindelta gibi firmalar da dahil olmak üzere, sektördeki birçok insanı hayal kırıklığına uğrattı. Platform, operasyonlarının çok pahalı ve normal bir şekilde yapılması zorlaştığını bildirdi. Borsa, asgari işlem ücreti ile işletiliyor ve kullanıcıların iyi hizmet almalarını sağlamaya çalışıyordu.

Hindistan borsaları bir bir kapanıyor

Coindelt konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Borsaları işletmek, bu tür olumsuz koşullarda çok pahalıdır. Ticaret deneyiminizin şu andaki düzenlemesiz ortamda etkilenmemesini sağlamak için tüm masrafları kendimiz karşılıyorduk.

Firma, 29 Nisan 2019 tarihine kadar cüzdan servisi sağlayacak. Ayrıca borsa, kripto alanındaki yeniliği desteklemek için gelişmiş bir ekonomik ortam aradıklarını bildirdiler. Eylül 2018’de, Hindistan’ın en büyük kripto para birimi borsası olan Zebpay, RBI’nin Bitcoin yasağı sonrasında kapatıldı. Borsanın faaliyetlerini durdurma kararı, bankalarla çalışmanın son derece zor olduğu gerçeğiyle ilgilidir.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin