Önemli Gelişme: SEC bir altcoin’in daha token satışını onaylayabilir!
Önemli Gelişme: SEC bir altcoin’in daha token satışını onaylayabilir!

Önemli Gelişme: SEC bir altcoin’in daha token satışını onaylayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sadece bir gün önce ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ilk A + derecelendirmesini bir ICO‘ya (Blockstacks) verdiğini bildirdik. Şimdi, ikinci bir proje listeye katılabilir. Coindesk’in bildirdiği gibi, YouNow ve XSplit gibi platformlarla bütünleşen Ethereum tabanlı bir altcoin olan Props da SEC’den onay aldı.

SEC, tüm kurallara göre oynayan altcoin’lere ısınıyor gibi görünüyor

Props Blockchain’i YouNow tarafından geliştirildi ve içerik oluşturucuların “topluluk katılımını” sağlama konusunda ödüllendirilmelerinin bir yolu olarak hareket eder. Bir SEC dosyalamasına göre, şirket bu tokenlerin 187 milyonunu hem kullanıcılara hem de kuruculara dağıtacak. Tokenler farklı platformlara, uygulamalara ve cüzdanlara aktarılabilir ve ekip, tokenlerin değerinin artmaya devam edeceğini ve lansmanın 0,1369 dolar olacağını umuyor. Ancak, şu anda kullanıcıların tokenlerini fiat için satmaları mümkün değil.

YouNow’un SEC ile tam uyum içinde olduklarından emin olması için iki yıl boyunca düzenleyici ile yakın çalıştığı ve SEC’e yatırımcıları yanıltmaya çalışmadıklarını gösterdikleri bildirildi. SEC, tüm kurallara göre oynayan projelere ısınıyor gibi görünüyor. Bu daha büyük bir “uyumlu ICO” dalgasının başlangıcı mı, yoksa sadece birkaç istisna mı? 

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin