İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri
İşte gelmiş geçmiş en çılgın Bitcoin fiyat tahminleri

Bitcoin’de çöküş başladı! İşte ünlü analistlerin yeni BTC tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve toplu kripto pazarları, dün meydana getirdikleri aşağı yönlü hareket artırmaya devam ediyor ve BTC şu anda yaklaşık 11.000 dolar civarında olan bir sonraki psikolojik seviyeye yaklaşıyor. Her ne kadar bazı boğalar bu aşağı yönlü hareketin, basit bir düzeltme olabileceğine inanıyor olsa da öndebir analist, bu hareketin 2019’un geri kalanı için devam edebileceğini açıklıyor.

Don Alt: “2019’un geri kalanında Bitcoin düşebilir!”

Bu düşüş eğilimi ilk olarak Çarşamba akşamı Bitcoin’in hızla 13.000 dolara yükselmesinden sonra başladı ve bu durum bugünün işlem seansına kadar önemli miktarda satış baskısına yol açtı. Şimdi, Bitcoin yakın vadede daha da düşmeye devam edebilir ve yükselmeye yardımcı olacak herhangi bir gerçek alım desteği bulamadan Temmuz ayının en düşük seviyesi olan 9.900 doları ziyaret edebilir.

Twitter’da popüler bir kripto para birimi analisti olan Don Alt, son tweette Bitcoin’in fiyat hareketinden bahsetti ve hafta sonunun ne kadar önemli olduğunu açıkladı, çünkü haftalık kırmızı bir mum BTC’nin kısa vadede teknik açıdan zayıf olmasına neden olabilir.

Dave the Wave: “Düzeltme yılın sonuna kadar devam edebilir.”

Ayıların şu anda Bitcoin’in kontrolünü elinde tuttuğu açık olmasına rağmen, birkaç hafta boyunca şu anki gibi bir düşüş olasılığına dikkat çeken önde gelen bir analist, şimdi ayıların 2019’un geri kalanında BTC’yi kontrol edebileceğini belirtiyor.

Diğer bir popüler kripto para analisti olan Dave the Wave, bu olasılıkla ilgili düşüncelerini son bir tweette paylaştı ve bu düzeltmenin BTC’nin geçtiğimiz birkaç ay boyunca meydana getirdiği parabolik yükselişe devam ettiği sürece mümkün olduğunu belirtti:

Düzeltme parabolik yükselişe kadar devam ederse, yılın sonuna kadar sarkar.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin