featured

Scotty the AI listelendi: Lansman sonrası yüzde 100’lük fiyat artışı heyecan uyandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para ekosistemindeki güvenlik açıklarını önlemeye yönelik geliştirilen yapay zeka tokeni Scotty AI (SCOTTY), 21 Mart Perşembe günü saat 10.00’da çıkışını yaptı. Uniswap merkezi olmayan borsada (DEX) listelenen yapay zekâ tokeni, listelenmenin hemen ardından yükselişe geçerek yalnızca birkaç saat içinde yüzde 113,58 kâr etti.

Katılımcılar ise ön satışta satın alınan tokenleri DEX listelemesi ile aynı zamanda talep edilebilir. Ön satış sonrası katılımcılar ise satın aldıkları tokenleri lansman sonrası elden çıkabilecek.

Yapay zeka ile meme coinleri bir araya geliyor

Ön satış aşamasında yüksek bir başarı elde eden token, lansman öncesindeki pazarlama anlayışıyla yüksek bir ilgi görmüştü ve kısa sürede 10,8 milyon dolarlık bir birikim toplamıştı. Bu şekilde bir topluluk edinmeye başlayan meme parası; OpenAI, Micrsoft ve Google gibi yapay zekâ alanında önemli pazar liderlerinin katıldığı NVIDIA yapay zeka konferansının ardından listelendi.

Hızlı yükselişi ile meme paralar arasında heyecan yaratan token böylece yapay zeka teknolojisi ile meme kültürünü bir araya getirdi. Scotty the AI, temelde blockchain ağındaki güvenlik açıklarına karşı bir koruma sunan bir varlık ve dolandırıcılık faaliyetleri başta olmak üzere çeşitli tehditlere karşı AI teknolojilerinin hızlı veri işleme özelliğinden yararlanır. Token bu özelliği ile uzun vadeli yükselme potansiyeline sahip meme paralar arasına girdi. 

SCOTTY fiyat grafiği

Lansman sonrasında yüksek heyecan yaratan AI token, toplam 1.734.567.890 sınırlı arzıyla meme parası çılgınlığının ortasında büyümeyi sürdürüyor. Bu yazının yazıldığı sırada 0.01728 dolardan işlem gören SCOTTY token, hızlı yükselişi ile varlığa yönelik yüksek talep ve beklentinin altını çiziyor. Başlangıç fiyatı 0,005 dolar olan ve spekülatif bir yükselişle 0,010 dolara ulaşan token, çok kısa bir sürede yüzde 100’ün üzerinde bir başarı sergiledi.

SCOTTY AI’den sonra gözler DOGE20 projesinde

Uniswap borsasında yeni listelenen ve hızla büyüyen meme coinin lansman sonrası başarısı, Dogecoin20 gibi piyasaya çıkmaya hazırlanan meme coinler için heyecan yaratıyor. Dogecoin20, özellikle sınırlı arzı ile enflasyona karşı fiyat artışlarına bağlı olarak stabil bir büyüme sergileme hedefine sahip. Lider meme coin DOGE’un nihai bir yükselmesi olarak ortaya çıkan proje, erken alım avantajları ile potansiyel bir yatırım fırsatı olarak değerlendiriliyor.

Dogecoin20 projesinin en ayırt edici özelliği ise kullanışlı cüzdanı ve uzun vadeli pasif ödülleridir. Topluluk odaklı bir meme parası olarak büyümeyi hedefleyen varlık hem yatırımcı çekmeyi hem de yatırımcıyı projeye bağlı tutmayı amaçlar. Bu amaçla 2 yıllık token dağıtım projesini ile kârlı fırsatlar sunan DOGE20 tokeni, erken alım için teşvik ödülleri ile desteklenir.

DOGE20’i Ziyaret Edin

Fiyat açısından DOGE meme parasından yüzde 900 dana uygun fiyata sahip olan tokenin fiyatı, yeni etaplara geçtikçe artacak. Şu anda ise 0.000204 dolardan işlem gören ve 4,773,670.74 dolarlık birikim toplayan meme coin projesi, listelenme sonrasında fiyat artışıyla merakla bekleniyor. Son olarak token; ETH ve USDT seçeneklerinin yanında kart ile alınabilir.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin