Ripple ortağı XRP destekli xRapid için ABD’den onay aldı
Ripple ortağı XRP destekli xRapid için ABD’den onay aldı

SBI’ın son dokümanı büyük ses getirecek: Konu Ripple xCurrent

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SBI Holding, 28 Haziran’da, SBI Grubu kapsamındaki şirketlerin finansal sonuçları ve iş stratejileriyle ilgili konulara genel bir bakış sunan bir belge yayımladı. Dokümanın konusu, Ripple xCurrent idi.

FinTech girişimlerindeki aktif yatırımlar belgesinde, Ripple Network’ün, CB Insights tarafından daha önce belirtilen verilere dayanarak, yatırımcıların listesindeki piyasa boğalarına sahip olduğu görülüyor.

Digital Asset, Blockchain, Circle, LedgerX gibi diğer en iyi FinTech’ler de yatırım desteği alıyor.

En aktif Blockchain yatırımcıları.
En aktif Blockchain yatırımcıları.

Doküman, ürüne odaklanarak ve havale sektöründe etkisi olan Ripple’ın de dahil olduğu FinTech girişimlerinin tüm gelişmelerini ele alıyor.

Ripple xCurrent analizi: 2018

  • xCurrent, Japonya’da Blockchain teknolojisini kullanarak ilk uluslararası havaleyi yaptı. Yapılan bu işlem Japonya’daki SBI Remit ve Tayland’daki SCB arasında gerçekleşti.
  • Japonya’dan Tayland’a havale süresi, xCurrent aracılığıyla 1-2 iş gününden sadece 2-3 saniyeye düşürüldü.
  • Merkezi Boston’da bulunan Santander Bank, bu yılın başlarında yeni ürünü olan One Pay FX’te xCurrent’ın hizmetini de kabul etti.
  • Komisyon oranları ve işlem periyotları ile ilgili dramatik bir anlaşmazlık kayda geçti.
  • Ripple’ın havale eden küresel ağı, xCurrent’ı destekleyen 100’den fazla finans kurumunu bünyesinde barındırıyor.

Finansal kurumlar, düzenleyiciler ve ticaret birlikleri dahil olmak üzere 200’den fazla ağın kurumsal bir yazılım firması olan R3, 2016 yılında, Ripple’ın eski CEO’su Chris Larsen, R3’le, 5 milyar XRP satın alma ayrıcalığına sahip bir anlaşma imzaladı.  Aynı sözleşme şu anda 12 milyar dolar değerinde. Bu da iki taraf arasında büyük bir dava ve suçlamaların ortaya çıkmasına neden oldu.

SBI, belgede, R3’ün Ripple ile ortaklık kurmasını ve Japonya merkezli bir ortak girişim kurmasını önerdi. SBI’ın tüm bu olaylar ışığında odak noktası, “finansı geçmek için finans” olmaya devam ediyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ripple’ı (XRP) Hindistan’ın en büyük bankası kullanacak

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin