SBI Borsası Japonya'daki hükumet onaylı 16 kripto para borsasından biri
SBI Borsası Japonya'daki hükumet onaylı 16 kripto para borsasından biri

SBI Borsası Bitcoin’i platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın Stratejik İş İnovasyon Grubu (SBI Group) yeni başlattığı kripto para borsası olan SBI Borsası için planlarını açıkladı. Şirket, ülke için en iyi kripto para hizmetini SBI Sanal Para Birimi Borsası (SBI Borsası) aracılığıyla başlatmayı planlıyor.

SBI Borsası Japonya’daki lisanslı 16 kripto para borsasından biri

Japonya’nın en büyük kripto para birimi borsası olmayı hedefleyen SBI Sanal Para Birimi Borsası Bitcoin’i platformunda listeleyeceğini duyurdu. 18 Haziran tarihinden itibaren müşteriler, ticaretin VCTRADE avantajını kullanarak BTC/JPY işlem çifti ile borsada ticaret yapabilir. SBI Sanal Para Birimi Borsası olarak adlandırılan SBI Holdings’in sahip olduğu kripto para borsası, yakın zamanda VCTRADE adında yeni bir hizmet başlattı.

Platform, “VCTRADE” olarak adlandırılan hizmetle sanal döviz ve ticaret hizmetleri sunuyor. SBI Sanal Para Birimi platformu, SBI Group’un Başkanı ve CEO’su olan Yoshitaka Kitao tarafından resmen başlatıldı. SBI Borsası Japonya’daki hükumet onaylı 16 kripto para borsasından biri.

Bitcoin Cash’de SBI Borsası’na eklendi

SBI Group, Japonya merkezli bir finansal hizmet şirketi. Şirket, menkul kıymetler, krediler, finansal danışmanlık vb. hizmetler sunuyor. Japonya’daki en büyük güvenlik aracı kuruluşlarından biri olan SBI Securities Co.Ltd, toplam 8,5 milyon finansal kuruluş hesabına sahip.

SBI Borsası Bitcoin’i platformuna ekliyor
SBI Borsası Bitcoin’i platformuna ekliyor

Son zamanlarda Bitcoin Cash, SBI Borsası’na eklendi. Borsa ilk açıldığında kullanılabilecek ilk ve tek kripto para birimi olarak Ripple belirtiliyordu. Ancak şimdi ise Bitcoin Cash, Bitcoin  ve Ripple SBI Borsası’nda işlem görüyor. Yazım sırasında Bitcoin, %4 oranında artışla 6.742 dolardan işlem görüyor. Bitcoin şu anda 115 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin