TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!
TRON ve EOS’da, büyük duyuru öncesi satın alma baskısı başladı!

Savaş devam ediyor: TRON (TRX) ilk defa günlük işlemlerde Ethereum’u geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün, TRON (TRX) ilk defa günlük işlemlerde Ethereum’u (ETH) geçti.

TRON (TRX), ağında en fazla 600.000 işlem yaptı

TRON’un tokeni TRX, ağında en fazla 600.000 işlem yaptı. Ethereum (ETH) ise 599.354 ile 565.791 arasında değişen işlemlere sahipti. TRXPLORER.io’ya göre, TRON’un işlemlerinin yüzde 77’si akıllı sözleşmelerden geliyordu.

Dünkü veriler normal görünmese de, TRON projesi için tarihi bir an oldu. Vakıf, daha iyi bilinen Ethereum projesinden daha iyi bir kripto para birimi olduğunu göstererek kendini meşhur etti. TRON’un Surpremecy’nin meşruluğu, sıcak bir şekilde tartışıldı ve Ethereum ile TRON vakıfları ve toplulukları arasındaki savaş, öngörülebilir gelecekte de devam edecek.

Baidu’yla bir “ortaklık” açıklaması, işlemlerdeki artışı tetiklemiş olabilir

Baidu’yla bir “ortaklık” açıklaması, 18’inde gözlemlenen işlemlerdeki artışın en önemli nedeni olabilir. TRON’un CEO’su Justin Sun, sık sık yaptığı gibi, işbirliğini abartmak suretiyle yanlış pazarlama yaptığı konusunda çok eleştirildi. Ancak topluluk bu sefer haksız olduğunu kabul ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin