ethereum
Ethereum 2020’de toparlanabilecek mi?

Ethereum 20 Ekim fiyat görünümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 20 Ekim fiyat hareketleri için önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum önceki gün 215 dolar seviyesinin üzerine çıkamayınca bu noktadan düşüşe geçerek 205 dolar kadar geriledi.
  • Dünü 205 dolar çevresinde dar bir bantta geçiren Ethereum, yeni gün ile birlikte yükseliş hareketine girerek sabah saatlerinde bu dar banttan çıktı.
  • Mevcut yükselişin devamı için 210 dolar seviyesinde bulunan 100 hareketli ortalamanın üzerinde kararlı kapanışlar görülmesi gerekiyor.

Ethereum 20 Ekim fiyat hareketleri

203 dolar seviyesinden başlayan yeni gün hareketleri kademeli alımlar ile 210 dolar kapısına kadar dayandı. Bu yükselişte dikkat çeken diğer bir nokta ise fon girişinden ziyade Tether satışından kaynaklanması gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde Tether’in 0,9852 dolar fiyatından 0,9788 dolara gerilediğini görüyoruz.

Ether hafta başında 240 doları gördükten sonra hızlı bir geri çekilme yaşadıktan sonra haftanın bir bölümünü 220 – 210 dolar bandında geçirdikten sonra diğer bölümünü ise 210 – 200 dolar bandında geçirdi.

Hafta sonuna girildiğinde ise Ethereum’un yeniden 210 -220 dolar bandına girme mücadelesini seyrediyoruz. Hafta sonunun ilk saatlerinde piyasa sermayesinin yaklaşık 1 milyar dolar arttığını görürken, Tether’in yeniden aşağı yönlü hareket etmesi, Ether’in ve diğer önemli kripto paraların bir miktar yükselişine neden oluyor.

ETH/USD paritesinin sabah saatlerinde oldukça kritik bir noktada olduğunu görüyoruz. Zira 210 doların hemen altında konumlanmış 100 ve 200 saatlik hareketli ortalamalar Ether için oldukça önemli birer dinamik direnç görevi görüyorlar.

Gün içerisinde bu hareketli ortalamaların üzerinde kalması ve bu seviyeleri destek yapması durumunda kademeli bir yükseliş hareketi görebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD’nin dünden beri pozitif konumunu koruduğu yükseliş yönlü sinyaller verdiğini görüyoruz. Stokastik osilatör ise sabah saatlerinde aşırı alım bölgesinde yatay hareket ediyor. Bu bölgenin altına sarkmalar kısa vadeli düzeltme hareketlerini yansıtsa da stokastik göstergenin şu an için yükseliş yönlü hareket ettiğini görüyoruz.

Diğer yandan saatlik RSI 50 seviyesinin üzerine çıkarak alım yönlü sinyaller vermeye devam ediyor. Ayrıca mevcut trendin gücünü gösteren CCI, 100 seviyesinin üzerinde hareket ederek, trendi destekler yönde hareket ediyor.

Not: Ethereum grafikleri Tether içeren borsalardan biri olan Bitfinex’den alınmıştır. Bu yüzden içeriğimizdeki Ethereum fiyatları CoinMarketCap verileri ile farklılık göstermektedir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin