bitcoin, bitcoin fiyatı, bitcoin grafiği, bitcoin dolar
“Satoshi’nin stratejisi Bitcoin fiyatını 200 bin dolara çıkaracak!” iddiası

“Satoshi’nin stratejisi Bitcoin fiyatını 200 bin dolara çıkaracak!” iddiası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazar analisti ve podcast yayıncısı Preston Pysh, Bitcoin (BTC) mucidi Satoshi Nakamoto’nun önde gelen kripto para birimine “neredeyse paha biçilemez bir pazarlama özelliği” geliştirdiğini söyledi. Pysh’e göre bu strateji Bitcoin fiyatını 200 bin dolara, piyasa değerini ise 1 trilyon dolara çıkarabilir.

Preston Pysh: “Satoshi’nin stratejisi Bitcoin fiyatı için 200 bin doları işaret ediyor.”

What Bitcoin Did Podcast isimli programı hazırlayan Pysh, Nakamoto’nun kodlama ve finans dehasının, BTC’nin 21 milyon token sınırlı tedarikinden söz ederek her BTC’nin “satoshi” olarak bilinen 100.000.000 daha küçük birime bölünebileceğini söyledi.

Bence kesinlikle bir çeşit bilginle karşı karşıyayız ama sadece tek bir çalışma alanında değil. Bu da sizi şunu düşünmeye itiyor: ‘Pekala, o zaman birden fazla kişi olmalıydı çünkü hiç kimse muhtemelen bu kadar öngörü ve bu kadar çok uzmanlığa sahip olamazdı.’ Marka ve pazarlama açısından bile, Satoshi’nin 21 milyon coin kazandığını söyleyebiliriz. Bu fiyatı 200 bin doların üstüne taşıyacak, 500 bin ila 1 trilyon dolarlık bir strateji.

“Seneye yılın hikayesi BTC olacak.”

Zorluklarla mücadele eden ülkelerin Bitcoin’in değerini ilk anlayan ülkeler olacağını söyleyen Pysh, ABD’nin, doların her yerde bulunmasından dolayı BTC’yi tamamen kucaklayan son ülke olacağını söyledi. Genel olarak, analist Bitcoin’in fiyatının uçuşa geçmek üzere olduğuna inanıyor.

2021’de Time Magazine’in yılın hikayesi olarak Bitcoin’i göstereceğini şimdiden görebiliyorum. Bitcoin olmasaydı, muhtemelen şu anda dünyanın en büyük altın destekçilerinden biri olurdum. Ama Bitcoin var ve altınla işlem yapmak çok yavaş…

İyimserliğine rağmen Pysh, çeşitli hükümetlerin Bitcoin’i yasaklamaya ve el koymaya çalışabilmesi de dahil olmak üzere bir dizi önemli düzenleyici riskle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Bu arada Bitcoin’in çok büyük bir hamleye hazırlandığına dair bazı iddialar var. Konuyla ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin