kripto rap sarki
Satoshi Nakamoto ve Alexander Hamilton'ın rap şarkısı büyük ilgi görüyor

Satoshi Nakamoto ve Alexander Hamilton’ın rap şarkısı büyük ilgi görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin mucidi Satoshi Nakamoto, merkezi sistemin en önemli faktörlerinden bankacılığın sıkı bir savunucusu Alexander Hamilton, LinkedIn’in kurucu ortağı Reid Hoffman’ından çıkan efsane bir rap şarkısında karşı karşıya getirildi.

Fiat para birimleri ve Bitcoin arasındaki savaşı, eğlenceli bir yolla gösteren video, 24 saatten az bir sürede oldukça fazla görüntülenme alarak ilgi çekmeye devam ediyor.

Bitcoin’in faydalarına dikkat çeken rap şarkısı

Dijital paraların getirdiği devrimi destekleyenler ile eski finansal düzenin lehine olanlar arasında ateşli tartışmalara zaman zaman tanık oluyoruz. LinkedIn’in ortak kurucusu ve Greylock risk sermayesi ortağı olan Reid Hoffman, bu tartışmaların üretken olmasının tek yolunun bu bakış açılarını karşı karşıya getirmek olduğuna inanıyor.

Hoffman, bunu yapmanın en iyi yolunun bir rap atışması olduğunu düşündü. Hoffman, bu tür atışmaların, endüstriye fayda sağlayacağına inandığını söylüyor ve “son derece dikkatli dinleme” ile bir çok önemli konudan bahsedildiğinin anlaşılacağını dile getiriyor.

Fikir babası ve kripto öncüsü farklılıklarını savunuyor

6 dakikalık video, geleneksel finansın önemli isimlerinden biri olan Alexander Hamilton, Bitcoin’in geliştiricisi Satoshi Nakamoto, savundukları fikirlere dayanarak birbirlerine diss atıyorlar.

İki öncünün temsil edildiği videoda kripto endüstrisinin önemli isimlerinden Litecoin (LTC) kurucusu Charlie Lee, Zcash’ın (ZEC) kurucusu Zooko Wilcox, Blockstream CEO’su Adam Back ve Xapo’nun genel müdürü Wences Casares’i görebilirsiniz.

Video yayınlandıktan sonra Hoffman, takipçilerine bu atışmayı kimin kazandığını düşündüklerini Twitter aracığıyla oyladı. Oyların yüzde 72’si Satoshi Nakamoto’ya giderken seyirci, kazanan kişinin kim olduğundan oldukça emin görünüyordu.

Hoffman’ın hazırladığı videonun amacı, geleneksel finansı ve finansal para birimlerini kötülemek değildi. Bunun yerine, daha açık düzenlemeleri teşvik etmek, mevcut ve gelecekteki kripto paraların durumu hakkındaki tartışmayı genişletme fırsatını kullanma niyetindeydi.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin