Satoshi Nakamoto BitTorrent'i büyük bir ağ için örnek olarak gösteriyor

Satoshi Nakamoto TRON’un gizli projesi ile ilgileniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun’a göre Bitcoin‘in yaratıcısı olan Satoshi Nakamoto Atlas Projesi ile ilgileniyor.

Satoshi Nakamoto BitTorrent’i büyük bir ağ için örnek olarak gösteriyor

TRON Vakfı’nın CEO’su konuya yönelik şunları söyledi:

Görünüşe göre Satoshi Nakamoto’nun kendisi 3 Kasım 2008’den beri Atlas projemize katılmakla ilgileniyordu.

Bir Litecoin ve TRON tutkunu olan William Ward, kim olduğu bilinmeyen Satoshi Nakamoto’nun e-postalarından birinde BitTorrent‘ten söz ettiğine dikkat çekti. Nakamoto, transfer edilebilir bir proof-of-work (PoW) tokeninin parasal bir değere sahip olması için büyük bir ağ içinde aktarılması gerektiğini belirtti. Ayrıca BitTorrent’i büyük bir ağ için örnek olarak gösteriyor.

BitTorrent, şu anda TRON’un Atlas Projesi’nin bir parçası

TRON Vakfı, kısa bir süre önce lider bir yazılım şirketi olan BitTorrent’i satın aldı. BitTorrent’in şu anda 150 milyondan fazla kullanıcısı var. Bu nedenle TRON, kendisini dünyanın en büyük merkezsiz internet ekosistemlerinden biri ilan etti.

BitTorrent, şu anda TRON’un Atlas Projesi’nin bir parçası. Proje, BitTorrent ile TRON’un entegrasyonunu amaçlıyor. Projenin yol haritası TRON ekibi tarafından oluşturuldu ve projeyle ilgili daha fazla detay 31 Ağustos 2018 tarihinde açıklanacak.

TRON, BitTorrent ile Ethereum’un işlem kapasitesini geçebilir

Atlas projesi, BitTorrent ve TRON’un bir entegrasyonu olacak. TRON, ağının BitTorrent’e entegrasyonu ile mevcut altruizmi geliştirmeyi hedefliyor. Aynı zamanda TRON,  torrent ekosistemini büyütmek için seeder’ları ödüllendirmeyi planlıyor. Ancak ödüllerin teklif edilip edilmeyeceği hala açık değil. Ama bu tür fırsatlar yakın gelecekte de mevcut olabilir.

Bu arada TRON’un BitTorrent’in katılımından ötürü Ethereum’un işlem kapasitesini kolayca geçebileceği de söyleniyor. En önemlisi ise ekip dünya çapında BitTorrent’in kullanımını daha yaygın olarak teşvik ederek TRON’a olan erişimi artırmak istiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin