Şok iddia: Satoshi Nakamoto ile Pablo Escobar’ın bağlantısı olabilir
Şok iddia: Satoshi Nakamoto ile Pablo Escobar’ın bağlantısı olabilir

Satoshi Nakamoto otobiyografisi geliyor! İşte kitaptan en çarpıcı 15 bölüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Satoshi Nakamoto, kripto para dünyasındaki kuşkusuz en spekülatif isim. Bu ismin tek bir kişi veya bir grup insanı simgelediğinden bile emin değiliz. Nakamoto hiç şüphesiz, bir fikir babası. Fakat artık onun hakkında daha çok şey bilebileceğiz. Çünkü Satoshi Nakamoto otobiyografisi çok yakında geliyor!

Çağ kapatıp çağ açtı

Nakamoto, yüzlerce kişi ile karşılaşmak zorunda kalabileceği hukuki sorunları akıllı bir şekilde atlatmak için sırrını ilk günden beri saklıyor. Çünkü bu buluş, kullanıcıların fiat para birimlerinden daha çok kripto para kullanmalarını tercih ettirdiği için finans sektörünü yeniden yapılandırdı.

Bankacılık ve finans sektörlerini baştan aşağı değiştiren bir teknolojinin doğuşuna sebep olan Nakamoto, yeni kripto para birimi çağını başlattı.

Satoshi Nakamoto otobiyografisi içinden en çarpıcı bölümler

İşte Satoshi Nakamoto otobiyografisi içeriğinde açığa çıkan şok edici 15 gerçek:

1- Nakamoto’nun Japonya vatandaşı olduğu tahmin ediliyordu. Tam olarak bir Japon ekonomi bilimcisi ama durum böyle değil, otobiyografisinde de İngiliz mikroekonomist ve dijital bilim insanlarından biri olduğunu ortaya koyuyor.

2- Satoshi Nakamoto sadece Japonca takma adı.

3- Planlarına göre sonsuza dek anonim kalacaktı. Ancak teknolojisindeki bazı korkunç çıkmazlar yüzünden, kimliğini ortaya çıkarmaya karar verdi.

4- Otobiyografisinde bile, son 10 yıldır icadı nedeniyle büyük bir sıkıntı içinde olduğunu ve hatta teknolojiyi icat edenin kendisi olmadığını söyledi.

5- Kendisini açığa vurma niyetindeki sebebin, hiçbir Nobel Ödülü almamış olması olduğunu açıkça belirtiyor.

6- Ona göre, elitlere karşı hayli yıkıcı bir teknoloji icat etti. Hükümeti kontrol eden insanlardı ve geri kalanı, elitlerin ezgileriyle dans edenlerin köleleriydi.

7- NSA, CIA, FBI ve MI5 gibi birçok istihbarat ajansı, 2010’dan bu yana Nakamoto’ya baskı yapıyor ve sanki bu teknolojiyi Asyalı birinin yaratması imkansızmış gibi davranıyorlar.

8-  Ona göre, Bitcoin geliştiricileri bile Bitcoin ve Blockchain teknolojisinin entelektüel özelliklerini çalmaya çalışıyorlar. Kitabında, kolayca çalabileceklerini söyleyerek onlara tavsiyede bulunuyor, ancak bunun sadece kendilerini kandırmak olduğunu belirtiyor

9- İçindekiler listesindeki “Altı suikastçı ve Satoshi Nakamoto – 2013” bölümünde bir dizi istihbarat birimi tarafından suikast girişimine uğradığını iddia ediyor.

10- Kitabında, yasal adı ve doğum ile ilgili her şeyi açıklayacağını söyledi. İnsanlar onu Japonca takma adıyla biliyorlar.

11- Hatta bir tuzağa düştüğünü bile söylüyor. Y teknolojinin mucidi olduğunu kabul edecekti ya da açıklamayıp öldürülecekti.

12- Bazı insanları, “40 tanesini öldürmek için başka bir gezegenden gelen uzaylılar” olarak nitelendiriyor.

13- Onlar tarafından biyolojik zehirlenme nedeniyle yavaş bir ölümden kurtulduğunu belirtti.

14- Görünüşe göre, yoksulluktan etkilenen insanların koşullarını gözlemleyerek hayal kırıklığına uğradı ve Blockchain teknolojisiyle bu durumu çözmeyi hedefledi.

15- Buluşunun yaygın bir şekilde uygulanacağını öngörmüştü, ancak bu kadar hızlı değil.

Nakamoto yalnızca finans dünyasını değil, dünya düzenini değiştirdi

Eğer Satoshi Nakamoto yaşamını sonlandırmaya çalışan bir dizi istihbarat dairesinin tehditlerinden kurtulursa bu alanda daha fazla gelişme için çok çalışacağından eminiz. Kitabının tüm zamanların en çok satanlarından biri olacağı açık.

Kripto para birimlerinin küreselleşmesi, tüm dünyayı bölünmekten ziyade tek bir varlık olarak bir araya getirmenin ilk adımı. Satoshi Nakamoto’nun şimdilik kitabın sadece önsözünü, tanıtımını, yorumlarını ve dizinini ortaya çıkardığı iddia ediliyor.

360 kişiyle elden paylaşacak

Nakamoto bu kitapları, her biri ile kişisel olarak buluşacağı Bitcoin teknolojisinin en güçlü 360 destekçisine verecek. Bu kişilerin öncelikle bir NDA imzalamaları gerekecek.

Elitlerin bu kitapların dağıtımını engellemek için ellerinden geleni yapacağı spekülasyonları hala dolaşmaya devam ediyor. Kripto para topluluğundaki herkes, bu başyapıtın çıkmasını bekliyor.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Dünyada bir ilk: Satoshi Nakamoto’nun heykeli dikiliyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin