google arama indeksi
İşte Google arama indeksi Haziran sonuçlarına göre en çok aranan coinler

İşte Google arama indeksine göre Haziran’da en çok aranan altcoinler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google arama indeksi, altcoinler kategorisinde Haziran 2018 tarihinde en yüksek arama yapılan altcoinler belli oldu. Google arama indeksi kripto sektörüne olan ilginin önemli bir ölçütü olarak oldukça yararlı ipuçları veriyor. Buna göre en çok aranan altcoinlerde orta vadede işlem hacmi artışı öngörülebilirken, aynı zamanda bu coinler hakkında çıkan haberler, bu varlıkların aramalarında artışa neden oluyor.

Buna göre kripto yatırımcıları Haziran ayı boyunca en çok Tron ve Ripple araması yaptı. Google arama trendleri Haziran ayı sonuçlarına göre Tron ve Ripple’dan sonra en çok aranan altcoinler ise NEO ve EOS oldu.

Kripto terimleri arasında en çok aranan kelime olarak Bitcoin henüz tahtını kimseye kaptırmazken, diğer altcoin terimlerindeki arama artışı sayısı, Altcoin piyasasının gelişimi hakkında dikkat çekici bir bilgi veriyor.

Google arama indeksi Blockchain adaptasyonu konusunda istikrarlı bir ilgi olduğunu gösteriyor

Google’dan alınan sonuçlar, özellikle EOS ve NEO özelinde bakarsak, merkezsiz (DApps) uygulamalar alanında yoğun bir ilgi olduğunu gösteriyor. Yukarıda bahsedilen platformların her ikisi de üçüncü taraf geliştiricilere, kripto ve Blockchain işlevselliğini kullanarak zincirlerinde uygulama yapmalarına izin veriyor.

Bu arada, Ripple (XRP), Santander bankası ile işbirliği yaparak, Ripple Blockchain’nin desteklediği hızlı bir uluslararası fiat para transfer sisteminin hayata geçmesi da dahil olmak üzere, büyük finansal kurumlarla olan ortaklıklarından dolayı en çok aranan kripto terimleri arasına adına yazdırdı.

Tron, son birkaç hafta boyunca, özellikle de büyük miktarda coin yakma faaliyeti ve pornohub.com ile yapılan ortaklık duyurusu ile yoğun olarak aranan altcoin terimi oldu. Kurucusu Justin Sun’ın da geçtiğimiz ay sıkça gündeme gelmesi, Tron’un daha çok merak edilmesini sağladı. Ayrıca Tron’u intihal yapmak suçlayan Vitalik Buterin ile ilgili haberlerde Google eğilim analizinin radarından kaçmadı. Ve Tron’un bu sektöre ilgi duyan kişiler arasında ilgisini arttırdı.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin