Monero ve Aave fiyat analizi: XMR ve AAVE için izlenecek seviyeler
Monero ve Aave fiyat analizi: XMR ve AAVE için izlenecek seviyeler

Satis Group raporu ardından Monero fiyatı ralli yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu hafta Monero fiyatı, Satis Group tarafından yayınlanan bir raporun, gizlilik merkezli kripto para için güçlü bir yükseliş tahminin de bulunmasının ardından yüzde 20’den fazla artış gösterdi.

30 Ağustos tarihinde XMR/USD çifti, 97,36 dolar seviyesinde işlem görürken güçlü düşüş algısının aksine 110 dolar seviyesine kadar yükseldi. Aynı gün, büyük bir ICO danışmanlık firması olan Satis Group, önümüzdeki on yıl içinde Monero ile ilgili önemli fiyat artışları öngördüğü bir rapor yayınladı. Kısa bir süre sonra ise rapor piyasa tarafından kabul gördü ve Bloomberg’de yayınlanması sonrası XMR / USD güçlü dalgalanmalar göstermeye başladı. Bu güçlü hareketler ile de kritik direnç seviyelerini kırdı. Bugün, Asya seansının başlangıcında, XMR/USD çifti güne yükseliş ile başladı. Ve gün içinde 28 Temmuz’dan bu yana en yüksek değeri olan 142,70 doları gördü.

Satis Group: “Monero fiyatı 41.000 ABD Dolarına Ulaşabilir”

Satis Group raporunda Monero değerinin önümüzdeki on yıl boyunca yüzde 38.391 oranında artması bekleniyor. Çalışma, gelecekte küresel talepteki artışa yol açabilecek Monero gibi anonim kripto para karşılığı projeler için güçlü bir kullanım olacağına inanıyor.

Raporda şu ifadelere yer verildi

Kullanım durumlarının niteliği göz önünde bulundurulduğunda, gizlilik pazarı kullanıcı tabanı büyük olasılıkla daha aktif kod tabanı geliştirmeye sahip ağlara, merkezi kontrolün tabanı (muhtemelen madencilik yoluyla) daha fazla direnç, büyüyen bir ekosisteme ve büyüyen kullanıcılara dayanacaktır.

Satis, aktif kod tabanı, merkezi madencilik çabalarına karşı direnci ve anti-düzenleme çerçevesi rekabetin de Monero’yu tercih etti.

Raporda ayrıca şu yoruma da yer verildi:

ZEC’nin düzenlenmiş piyasalarda daha kolay bir süre işlem görmesine rağmen (varsayılan olarak değil, talep üzerine gizlilik özelliklerine sahip olduğundan), bunun daha kolay anlaşılabilir ağları tercih eden daha koyu pazarlar tarafından benimsenmesinin bir geri çekilme olacağına inanıyoruz.

XMR/USD Teknik Analizi

XMR/USD paritesinde görülen son ralli, kripto çiftini 100 ve 200 hareketli ortalama seviyesinin üstüne çıkardı. Özellikle 100 HO, piyasada orta vadeli bir satın alma algısını arttıran 200H HO’nun üstünden geçiyor. Bu arada, RSI ve Stokastik göstergeler, şu anda düzeltme bekleyen ilgili alım bölgelerine girdiler.

Kripto çifti ayrıca yükselen Wedge direncinin üzerine çıktı. Yani bu durum daha fazla boğa anlamına geliyor. XMR/USD şu anda geçici direnç seviyesi olarak 142,70 doları hedefliyor. Gün içinde traderların uzun pozisyonlarını (alış pozisyonu) makul kârlar üzerinde söz konusu seviyeye doğru açmaları önemli bir olasılık olsa da, daha sonra takip edebilecek düşüş düzeltmesi, yukarı yönlü duyarlılıktan daha zayıf gözüküyor.

Öyle gözüküyor ki, sadece 126-128 dolar bölgesindeki yeni desteği test etmek için bir geri çekilme görebiliriz.  Aynı zamanda bu durum bir yükseliş flaması oluşturabilir.

Monero fiyatı,142,70 doların üzerine çıkması durumunda, 148 ve 151 dolar bandı olan son Temmuz direniş alanına doğru bir yükseliş yapabilir. Günlük işlem yapan traderlar stop değerlerini, pozisyonlarına girecekleri yöne bağlı olarak giriş noktalarının hemen üstüne / altına koymaları oldukça önemlidir. Unutulmamalıdır ki bu tür dalgalı finansal piyasalarda stop koymadan işlem açmak büyük zararlara yol açabilir.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin