Kenya Blockchain ve kripto ekosistemini yasal bir çerçeveye oturtacak
Kenya Blockchain ve kripto ekosistemini yasal bir çerçeveye oturtacak

Kenya Blockchain ve kripto paraların benimsenmesi için konferans yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kenya Blockchain ve kripto paraların benimsenmesi için 6 Eylül 2018’de Kenya Ekonomik İşler Enstitüsü (IEA) tarafından düzenlenen bir kamu forumuna ev sahipliği yapacak. Bu forum Kenya’da faaliyet gösteren kripto para birimleri için mevcut düzenleyici çerçeve hakkında bir fikir edinmeyi hedefliyor. Şu anda Kenya Merkez Bankası kripto paralara büyük ilgi duysa da herhangi bir kripto para birimini onaylamadı.

Kenya Blockchain ve kripto ekosistemini yasal bir çerçeveye oturtacak

Bu forumun asıl amacı IEA’nın Nairobi şehrinde bir kripto ekosistemi kurmak ve kripto ekosistemini yasal bir çerçeveye oturtmak. Bu ekosistem Kenya’ya daha fazla zenginlik getirecek ve genel olarak halk için iyi olacak. Kripto paralar, global olarak özel sektöre ve kamu sektörü çalışmalarına uygulandı. Kenya’yı küresel olarak uygulanan diğer uygulamalardan ayıran şey, Bitcoin fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve düşüşler. Bu sürekli değişimlerden dolayı kamu güvenine zarar veriyor. Kripto paraları bir ekonomiye sokarken kamu güveni, en önemli değişken.

Kenya’yı kripto kullanımına yönelten fikir, Blockchain teknolojisi. Kenya, zayıf bir ulusal bankacılık ortamına sahip. Diğer bankalar verimliliği artırmak ve maliyetleri azaltmak için Blockchain teknolojisi kullandılar ancak Kenya Merkez Bankası bu teknolojiyi henüz onaylamadı. İşte burası IEA’nın devreye girdiği nokta. IEA, bu konferansla Blockchain teknolojisi ve kripto paralar hakkında yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmaya yardımcı olacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin