Satis Group araştırması kripto para endüstrisinin büyüyeceğini belirtiyor
Satis Group araştırması kripto para endüstrisinin büyüyeceğini belirtiyor

Araştırma: “Olgunlaşan kripto endüstrisi beklenen kurumsal parayı getirecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Satis Group tarafından yapılan “Kripto varlık piyasası kapsamında: alım satım ve saklama” başlıklı yeni bir çalışma, kripto para birimi endüstrisinin önümüzdeki yıllarda büyümeye devam etme eğilimine işaret ediyor. Satis Group araştırması ticaret ve gözetim çözümlerindeki iyileştirmelerin, endüstrinin geleceği için çok önemli olduğunu ortaya koyuyor.

Araştırma ticareti, varlık edinme ve borsa aracı olarak tanımlıyor. Bununla birlikte ticaret, varlıkların güvenli bir şekilde saklanması ve gözaltında tutulması anlamına da geliyor. Kripto para piyasasında son yıllarda bu cephelerde büyük iyileşmeler gözlemlemesine rağmen, henüz daha talepkar olan kurumsal yatırımcıların standartları tam olarak karşılanmış değil.

Kurumsal yatırımcıları cezbetmek için kripto para birimlerinin, güvenlik ve mevzuata uygunluk sunması gerektiği belirtiliyor. Bu nedenle bu çalışma borsalar, OTC sağlayıcıları, tüketici gözetimi ve kurumsal depolama çözümleri için mevcut manzarayı yıkıyor.

Satis Group araştırması piyasanın geleceği hakkında tahminlerde bulundu

Araştırma piyasanın geleceği hakkında bazı önemli tahminlerde bulundu: Kripto işlem hacmi 2019’da %+50 artacak; kripto işlem hacmi 2018 yılında ABD Kurumsal Borç işlem hacmini geçecek; bu yıl +50’lik döviz alım-satım fiyat artışı gerçekleşecek. Bununla birlikte ilk 20 borsa, toplam kripto piyasa işlem hacminin yüzde 75’inden fazlasını elinde bulunduracak ve BTC toplam kripto piyasası işlem hacminin yaklaşık yüzde 33’ü için baz çifti olacak.

Tahminler, kripto para piyasasının “yaygın ticaret, benimseme ve yatırımı kolaylaştırmak” için olgunlaşmaya devam edeceği beklentisinden kaynaklanıyor. Satis Group, ayı piyasasına rağmen “zemin seviyesindeki yatırımın hız kesmeden devam ettiğini” belirtiyor. Bu nedenle, sektörün her yönüyle gelişmeye devam etmesi bekleniyor. “Kurumsal para geliyor”, kripto para evangelistleri tarafından uzun zamandır yankılanan bir tabirdi, belki de bu tabir yakın gelecekte meyvesini verir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin