Ripple, milyonlarca XRP ile gündemde: Büyük satışlar ne anlama geliyor?
Ripple, milyonlarca XRP ile gündemde: Büyük satışlar ne anlama geliyor?

Ripple, milyonlarca XRP ile gündemde: Büyük satışlar ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen kripto para takipçisi Whale Alert, son 24 saat içinde milyonlarca XRP taşıyan iki büyük transfer tespit ettiğini bildirdi. Bunlardan birinin Ripple bağlantılı bir cüzdandan yapıldığı ortaya çıktı, ancak Whale Alert bunu “bilinmeyen” bir cüzdan olarak etiketledi.

Diğer transfer ise büyük bir kripto borsasından çekilen 420 milyondan fazla XRP’nin yerini değiştirdi. Bu, XRP bugün yaklaşık %4’lük bir düşüş gösterirken gerçekleşti.

Ripple bir XRP parçasını daha sattı

Whale Alert tarafından yaklaşık 14 saat önce yayınlanan bir tweet’e göre, anonim bir cüzdan adresi Bitstamp borsasına toplam 29.500.000 XRP gönderdi. Bithomp XRP odaklı analiz platformu tarafından paylaşılan ayrıntılar, gönderen adresin San Francisco merkezli kripto devi Ripple Labs’a ait olduğunu söylüyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1700952168948232467

Ripple, geçtiğimiz birkaç hafta içinde gerçekleştirilen birkaç benzer işlemin ardından bir kez daha Bitstamp ticaret platformuna yaklaşık 30 milyon XRP gönderdi.

Genel olarak, Ripple son zamanlarda Bitstamp’a aynı büyüklükte en az dört işlem yaparak yaklaşık 120 milyon XRP token sattı.

Pazar günü satışı XRP’nin yukarıda belirtildiği gibi düşmesiyle gerçekleşti; bu nedenle Ripple’ın hafif bir zararla on milyonlarca XRP’yi kendilerine satması muhtemeldir. Bu yazının yazıldığı sırada XRP 0,47984 dolardan işlem görüyor.

Yarım milyara yakın XRP hareket halinde

Whale Alert ayrıca Bitvavo kripto ticaret mekanından taşınan bir XRP yığınını da duyurdu. İşlem, kripto transferini alan anonim bir cüzdan tarafından başlatıldı.

https://twitter.com/whale_alert/status/1700889946431635587

Eylül ve Ağustos aylarında yukarıda bahsedilen takip platformunda 420 milyondan fazla XRP taşıyan başka işlemler de görüldü. Ancak bunlardan bazıları Bitvavo tarafından yapılan dahili kripto hareketleriydi. Diğerleri ise anonim XRP sahipleri tarafından transfer edildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin