Golden Cross’u gören Bitcoin yüzde 5.000 artabilir!
Golden Cross’u gören Bitcoin yüzde 5.000 artabilir!

Satın alma hacmi bakımından en büyük 6 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı, genel kripto para piyasası ivme açısından o kadar da iyi değildi. En iyi para birimlerinin tümü düşüşte, ancak bazı para birimlerindeki genel ilginin düşüşte olmadığı görülüyor. Aşağıdaki 6 kripto para birimi ABD doları cinsinden satın alma hacmi bakımından en yüksek sırada yer aldı.

Satın alma hacmi bakımından en şaşırtan kripto para Tether

6- Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic‘i bu listede görmek oldukça şaşırtıcı görünebilir. Para birimi kurumsal yatırımcıların arasında yer almaktadır. Bu nedenle, Dash, Litecoin ve hatta XRP’den daha fazla satın alma hacmi üretir. 2018 yılının ilk sekiz ayında satın alınan 254,28 milyon dolarlık hacimle, ETC hızlı bir şekilde gölgesini takip eden çok ilginç hamleler yapıyor.

5- Bitcoin Cash (BCH)

İlk birkaç ayını başarıyla yaşadıktan sonra, Bitcoin Cash yürümeye başladı. Her ne kadar para bir miktar tartışmaya konu olsa da, temyiz talebi artıyor. Sekiz ayda toplam 420,11 milyon dolarlık alım hacmi oldukça iyi. Bu listedeki liderlerle kıyaslandığında, sepetinde düşüş var. Ancak, Bitcoin Cash sadece bir yaşındadır ve bu her zaman akılda tutulması gereken bir şey.

4- EOS (EOS)

Görünüşe göre EOS şu an itibariyle birçok insanın radarında. EOS, ana ağının başlamasından bu yana sektöre damgasını vurmakta. Bu lansmandan önce, EOS üzerinde birçok şey merak konusuydu. 746,49 milyon dolarlık alım hacmi, özellikle de diğer kripto paralardan çok daha az popüler olan bir para birimi için çok uygun.

3- Ethereum (ETH)

Ethereum, piyasa değeri açısından dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olmayı sürdürürken, 2018 için satın alma hacminde üçüncü sırada bulunuyor. Bu, 2018 yılı tuhaf bir durum olduğundan, tamamen şaşırtıcı değil. Satın alma hacmindeki 1,287 milyar dolar sayesinde, Ethereum hala gücünü koruyor. Yine de bu sayının rekabetçi kalması için artması gerekiyor.

2- Tether

Herkes bu günlerde Tether‘ın farkında. Proje, ABD dolarına sabitlenmiş bir Stablecoin sunuyor. Bununla birlikte, arzını artırma oranı genellikle çok fazla soru ortaya çıkarmakta. 2018 boyunca, Tether 2,47 milyar dolarlık bir satın alma hacmi kaydeder. Özellikle Bitcoin ve tüm büyük altcoinler için çok daha düşük fiyatlar nedeniyle oldukça dik bir sayı. Bu Tether eğiliminin devam edip etmeyeceği, tahmin edilmesi zor.

1- Bitcoin (BTC)

Hiç kimse Bitcoin’in tüm tablolara hakim olduğunu öğrenince şaşırmaz. Dünyanın önde gelen kripto para birimi. Aynı zamanda 2018 boyunca en yüksek satın alma hacmini üretmekte. Yaklaşık 4 milyar dolar Bitcoin değeri 2018 boyunca satın alındı Bu sayının yılsonuna kadar ne kadar yüksek olacağını tahmin etmek oldukça zor. Şu anki fiyatlar, bu yıl daha da fazla insanın kripto paralara yatırım yapmalarına neden olabilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin