SAND fiyatı yükselişe geçti! İşte yükselişin nedenleri
SAND fiyatı yükselişe geçti! İşte yükselişin nedenleri

SAND fiyatı yükselişe geçti! İşte yükselişin nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox fiyatı bugün yüzde 16 oranında artış kaydetti. The Sandbox, yakında duyurulacak olan ikinci Alpha sezonuna hazırlanıyor gibi duruyor. Metaverse projelerinin gün geçtikçe dikkat çekmesiyle birlikte SAND yükselişi de devam ediyor. SANDBOX nedir ve yükselişinin temel nedenleri aşağıda yer alıyor.

SANDBOX nedir?

Sandbox son zamanlarda yatırımcıların yeni gözdesi olarak piyasada yer alıyor. En fazla konuşulan Metaverse projelerinden biri.Sandbox, oyuncuların arazi satın alabilecekleri ve beğenilerine göre inşa edebilecekleri benzersiz bir açık dünyaya sahip olacak blockchain tabanlı bir Metaverse projesidir.

Sandbox kısa süre önce Alpha sezonunu tamamladı ve kullanıcıların Metaverse’lerini ilk elden deneyim elde etmelerine olanak tanıdı. Alpha sezonu şimdilik bitse de yakında yeni bir sezon başlayacak.

Sandbox, Softbank gibi büyük şirketlerden projeye 93 milyon dolarlık yatırım aldı. Binance, Coinmarketcap ve daha pek çok büyük kripto platformu, tam sürüm beklentisiyle The Sandbox’ta araziler satın aldı.

SAND fiyatı neden yükseliyor?

SAND ile ilgili son zamanlarda yükselişini tetikleyecek gelişmeler yaşadı. Bunlardan bazıları, Snoop Dogg’un The Sandbox Metaverse’deki kendi alanı olan Snoopverse’dir. 2 Aralık’ta The Sandbox, Twitter’da Snoopverse için 500 SAND (yazılı olarak yaklaşık 3.400 dolar) satın alması oldu. Ayrıca diğer önemli bir gelişme deThe Sandbox, Steve Aoki ve SupDucks gibi ortakların yer aldığı ikinci Snoopverse LAND satış dalgasını duyurması oldu.

Snoop Dogg gibi etkili ikonlarla ortaklık yapmak, bir proje için ana akım benimsemeyi teşvik etmenin harika bir yolu olarak görülüyor.

Sandbox, yüksek profilli ünlülerle görülen tek kişi değil. Örneğin, Katy Perry’nin bu ayın başlarında THETA’da NFT koleksiyonunu yayınlamıştı. Katy Perry’nin Icon Golen Icon NFT’si lansmanda 100 dolara satıldı ve şu anda listelenen en düşük fiyat 339 dolar olarak yer alıyor.

İlk Alfa sezonu 20 Aralık’ta sona erdi ve kullanıcılar ikinci sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Şu anda The Sandbox’tan aldığımız tek haber, The Sandbox’taki Alpha Season 2’nin yakında geleceğini belirten 23 Aralık’ta yayınlanan tweet oldu. Sezonun ne zaman geleceği açıklanmasa da ayrıntıların yakında geleceği belirtildi.

Yazı yazarken, SAND son 24 saatte %16 artışla 6,79 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi 2,7 milyar dolar ile piyasa değeri 6,2 milyar dolar değerinde.

themerkle


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin