Güney Kore Blockchain kursu için Waltonchain (WTC) ile anlaştı
Güney Kore Blockchain kursu için Waltonchain (WTC) ile anlaştı

Güney Kore Blockchain alanında eğitimlere başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore, 42 adayı tam teşekküllü Blockchain uzmanlarına dönüştürmek için 6 aylık bir eğitim kursu başlattı. Yerel basında çıkan haberlere göre, girişim Güney Kore Blockchain sektörünün gelişmekte olan alanlarını, Blockchain teknolojisinin temel ilkelerini ve ötesini öğreterek güçlendirmeyi amaçlıyor. Kurs, tamamlandıktan sonra öğrenciler yeteneklerine göre hızlıca istihdam edilecek.

Güney Kore Blockchain kursu için Waltonchain (WTC) ile anlaştı

Kurs, Teknoloji ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bakanlığı, Kore Standartlar Birliği ve Blockchain tabanlı IoT startup’ı olan ​​Waltonchain (WTC) ile birlikte kuruldu. Waltonchain genel sekreteri Wang Sang Hyeong, kurs hakkında şunları söyledi:

Çalışanların mesleki becerileri için eğitimin yanı sıra, işsizlere ve yeni başlayanlara tam bir destek sağlayacağız ve sağlıklı bir Blockchain ekosisteminin inşasını güçlendireceğiz.

Güney Kore, dünyanın kripto paraları yasal hale getiren ilk ülkelerinden biri. Öyleki Blockchain teknolojisini ve kripto paraları gerçekten kucaklıyor. Ayrıca, daha önce bildirildiği gibi, Gyeongsangbuk-do eyaleti yerel yetkilileri, Gyeonbuk tokeni olarak adlandırılan bir kripto para çıkardı. Yetkililer, bu girişimin harcamaları teşvik edeceğini ve yerel ekonomiyi canlandıracağını umuyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin