İşte Sanal Ticaret Birliği'ne katılan dört kripto para borsası
İşte Sanal Ticaret Birliği'ne katılan dört kripto para borsası

Sanal Ticaret Birliği’ne dört önemli kripto para borsası katılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde dört büyük kripto para borsası, kripto para birimi endüstrisindeki uygulamaları düzenlemeyi amaçlayan bir girişim olan Sanal Ticaret Birliği‘ne katıldı. Dernek, Winklevoss ikizleri tarafından Mart ayında kuruldu.

İşte Sanal Ticaret Birliği’ne katılan dört kripto para borsası

Sanal Ticaret Derneği’nin bu en son genişlemesi, Bitstamp, BitFlyer ABD ve Bittrex’in katılımı ile olacak. Bu oluşuma katılan borsalar, tüm çaba ve kaynaklarıyla oluşuma katkı vereceklerini belirttiler. Dört borsanın temsilcileri arasındaki ilk görüşme Eylül ayında yapılacak. Daha önce New York Finansal Hizmetler Departmanı’nda çalışan Maria Filipakis grubun geçici yönetim direktörü olarak atandı.

Sanal Ticaret Derneği, piyasalarda sahteciliği ve manipülasyonu engellemenin yanı sıra şeffaflığı teşvik edecek. Bu süreçte dijital varlık endüstrisinde standartları geliştirmeye yardımcı olmak için ABD Emtia Vadeli İşlemleri Ticareti Komisyonu ile birlikte çalışacak. Şunu da belirtmek gerekir, hiçbir federal otorite ABD’de faaliyet gösteren kripto para borsalarında doğrudan bir yetkiye sahip değil.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin