Akon:
Akon: "Akoin projesi Afrikalılara zenginlik getirecek."

Akon: “Akoin projesi Afrikalılara zenginlik getirecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Başarılı bir ICO’nun ardından ödül kazanan müzisyen Akon, Akoin projesinin lansmanını yaptı.

İlk olarak Akon, ihtiyaç sahibi Afrika toplumlarını iyileştirmeye yardımcı olmak için, Akon Lighting Africa projesiyle bağlantılı bir kripto para birimini kullanmaya başlayacağını bildirdi. Akon Lighting Africa (ALA) girişimi, Afrika’da 15’ten fazla ülkede faaliyet gösteren milyonlarca insana elektrik getirdi.

Akoin projesi Afrikalı girişimciler için bir fırsat

Şu anda başarısının zirvesinde olan Akoin projesi, Afrikalı girişimcilere, işletmeleri oluşturma ve tüketicilerle ticaret yapma, aynı zamanda akıllı telefonlarından kripto para kazanma ve tutma konularında yetki vererek fırsatlar yaratmak için tasarlanmıştır. Buradaki amaç, aday iş adamlarına ihtiyaç duydukları krediyi olabildiğince hızlı ve verimli bir şekilde verebilmek.

Profesyonel bir girişimci, yatırımcı ve danışman olan baş yönetici Ryan Scott tarafından yönetilen proje, Akon’un Senegal’de ve projenin başlatılacağı bölgede önemli bir çekim yaratmasını sağladı.

Projenin en büyük bileşenlerinden biri, sadece Blockchain üzerinde çalışacak ve Akoin tarafından çalıştırılacak fütüristik bir topluluk olan “Crypto City Box”. Kent, 2.000 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek . Arazi, Senegal Başkanı tarafından Akon’a hediye edildi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin