Samsung’dan kritik altcoin hamlesi: Bitcoin ve 32 altcoin desteklenecek!
Samsung’dan kritik altcoin hamlesi: Bitcoin ve 32 altcoin desteklenecek!

Samsung’un rakipleri, Electroneum ve Pundi X piyasayı derinden etkileyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Barselona’daki MWC19’da Electroneum ve Pundi X, bazı yeni özellikleri tanıttı. Electroneum akıllı telefonundan kolayca ETN tokenleri elde edilebiliyor. Bu arada, Pundi X, 2018 yılında tanıtılan telefonunun geliştirilmiş bir versiyonunu gösterdi. Birkaç gün önce de, Samsung yeni Galaxy S10’u entegre Blockchain çözümleriyle tanıttı.

Pundi X ve M1 Samsung’un rakipleri olabilir mi?

Tüm kripto para piyasası, Samsung tarafından sunulan yeni telefondan çok memnun oldu. Şirkete göre, akıllı telefon kripto para birimi özel anahtarlar için bir havuz içerecek. Samsung bu hamlesiyle Blockchain ve kripto pazarlarına giren ilk büyük akıllı telefon üreticisi oldu.

Ancak, başka kripto para birimi telefonları da yakın zamanda tanıtıldı. Örneğin, Electroneum M1, kullanıcılara cihazı kullanma için kripto kazanma fırsatı sunuyor. Bulut madenciliğine izin veren bir uygulama var. Telefonun kullanıcısı her ay ETN’de 3 dolar kazanabilir. Şirkete göre, kullanıcılar kahve satın alma veya bahşiş gönderme gibi küçük işlemler yapabilir.

Pundi X ayrıca yeni bir cihaz üzerinde çalışıyor. 2018 yılının sonunda, şirket kanıtlanmış bir XPhone’daki bir Blockchain ile dünyanın ilk telefon görüşmesini yaptı. Şimdi şirket telefonun geliştirilmiş bir versiyonunu yeni özelliklerle tanıttı. Kullanıcılar artık merkezi olmayan uygulamaları (dApps) Blockchain modunda basitçe bir düğmeye basarak değiştirebilirler.

Samsung Blockchain teknolojisini kullanmayacak

Samsung, amiral gemisi Galaxy S10’u kullanarak, Blockchain ile ilgili hizmetler sunmaya çalışıyor. Aynı zamanda, Google veya Apple gibi diğer akıllı telefon üreticileri, kripto para birimi topluluğunu çekmek istiyorlarsa, nelerin uygulanabileceğini düşünmek zorunda kalacaklar.

Samsung’un Blockchain teknolojisine dayanarak telefonunu oluşturmadığını belirtmekte fayda var. Pundi X ve Electroneum, cihazlarını Blockchain teknolojisi ile birleştirmeyi planladı. Dahası, Punxi X ve Electroneum M1’in XPone’u Samsung’un tasarımına göre geride kalıyor. Ek olarak, bu iki marka akıllı telefon pazarında temsil edilmemektedir, bu nedenle toplu dağıtım sağlamak istiyorlarsa yine de bir varlık kazanmaları gerekecektir.

HTC ayrıca Exodus 1 adlı akıllı telefon Blockchain üzerinde çalışıyor. Ayrıca, şirket, Decentraland’ı (MANA) merkezsiz dApp uygulaması olarak destekleyeceğini açıkladı. Ek olarak, HTC, diğer kripto uygulamalarının yanı sıra Basic Attention Token‘i (BAT) Brave Browser’da kullanacak.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin