TRON ve Samsung arasında dev iş birliği! TRX fiyatı etkilendi mi?
Samsung, en yeni Galaxy akıllı telefonları için Ethereum Blockchain SDK beta sürümünü piyasaya sürdü

Samsung’tan önemli duyuru: Kripto para işlevli yeni modeller geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Koreli telefon üreticisinin düşük maliyetli mobil cihazları, şirket tarafından yayınlanan resmi basın bültenine göre Blockchain’i destekleyecek ve kullanıcıların dijital paraları cihazlarında saklayabilmelerini sağlayacak.

Samsung Blockchain’i sevdi

Şirket ilk olarak kripto depolama işlevini amiral gemisi Galaxy S10 programında tanıttı ve böylece kripto alanına girdi. Şirketinin genel müdürü Chae Won-Cheol, şu açıklamayı yaptı:

Blockchain işlevlerini destekleyen Galaxy modellerinin sayısını yavaş yavaş genişleterek yeni deneyimlerin önündeki engelleri azaltacağız. Hizmet hedefini Kore, ABD ve Kanada’dan sonra da genişleteceğiz.

Elektronik devi ayrıca Blockchain tabanlı bir mobil kimlik kartı üzerinde çalışıyor. Şirket, SK Telecom ve Korean Telecom olmak üzere iki yerel telekom deviyle ortaklık görüşmesi yapıyor. Bu durumu Chae şöyle açıkladı:

Blockchain tabanlı tanımlama ve yerel para birimleri için telekom operatörleri ile ortaklık yaparak teknolojiler geliştireceğiz.

Samsung kendi kripto parasını çıkarıyor

Samsung ayrıca Blockchain teknolojisine de büyük yatırım yapıyor ve bir medya raporuna göre, şirket Ethereum Blockchain’inde de kendi zincirini geliştiriyor. Ayrıca, kendi dijital para birimini tanıtmayı da planlıyor.

Samsung. Blockchain’e olan derin ilgisiyle bilinir. Şirket kendi cüzdan platformu olan Samsung Blockchain Cüzdanını kurdu. Halen Ethereum ve ERC-20 tokenlerini desteklemektedir, ancak piyasa katılımcıları Bitcoin desteğinin de yakında ekleneceğini öngörmektedir.

Telefonlar, cüzdan işlevselliğinden başka, ünlü CrypoKitties ve ticari ödeme servisi CoinDuck dahil olmak üzere birçok merkezi olmayan uygulamayı (dApps) destekliyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin