4 kripto para
Bu 4 kripto para bir haftada yüzde 100’ün üzerinde arttı

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı: Kripto para piyasaları için tarihi bir kavşaktayız

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bollinger Bantları indikatörünün mucidi, pazar teknisyeni John Bollinger, Bitcoin ve önde gelen altcoinler için çok önemli bir kavşakta olunduğunu iddia etti. Ünlü ekonomiste göre bu kavşak Bitcoin’i yukarı yönlü harekete geçirebilir.

Önde gelen kripto para birimlerinde oynaklık artabilir

Bollinger, yan işlem günlerinin yakında sona erdiğini ve trader’ların fırtınaya hazırlıklı olması gerektiğini ifade etti.

Daha önce Bollinger, Bitcoin fiyatının 9 bin – 10 bin dolar aralığında bir yerel fiyat oluşturduğunu ileri sürmüştü. Ancak ünlü ekonomist, büyük değişiklikler konusunda tereddütlü olduğunu ifade etmişti.

Bundan kısa bir süre sonra, Bitcoin bir kez daha dört basamaklı fiyatlardan işlem görmeye başladı ancak son tweet’i oldukça büyük bir yukarı doğru hareket anlamına gelebilir.

Son birkaç gündür yaşadığı büyük kayıplarla yatırımcılarını üzen Bitcoin için analistler riskli günleri işaret ediyor.

Omkar Godbole, önümüzdeki aylarda Bitcoin’in 1 aylık grafikte 9 bin 49 doların altına inmesi durumunda 7 bin 400 dolara dek serbest düşüşe geçebileceği görüşünde. Ayrıca ileri yönlü hareketini kanıtlaması için ise BTC’nin 10 bin 280 dolara fırlaması gerektiği ifade ediliyor.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin