Samsung’dan dev Ripple (XRP) duyurusu
Samsung’dan dev Ripple (XRP) duyurusu

Samsung’dan dev Ripple (XRP) duyurusu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Global bir ödeme platformu ve bir RippleNet üyesi olan Finablr ve Samsung Electronics America, Samsung Pay’de yeni bir para transferi özelliği sunmak için ortak oldu.  Bu yeni hizmet, farklı ödeme yöntemleri kullanarak 47 ülkeye kesintisiz ve güvenli sınır ötesi ödemeler sunacak.

Samsung Pay ve Ripple ortağı Finablrs bir arada!

Söz konusu şirketler, kullanıcılara sınır ötesi uluslararası para transfer hizmetleri sunmak için yeni bir ortaklık imzaladılar. Bu yeni özellik, Samsung Pay’ın kolaylık, ölçek ve güvenliğini Finablr’ın uluslararası erişimiyle ve 40 yıllık deneyimiyle birleştiriyor. Finablr, Blockchain teknolojisini kullanarak Asya’ya sınır ötesi bir havale hizmeti başlatmak için 2018’de Ripple ile ortaklık kurdu. Her ne kadar Samsung Pay ile olan yeni ortaklık XRP veya Ripple’ın hizmetlerini kullanmaktan özellikle bahsetmese de Finablr zaten Ripple’ın çözümleriyle çalışıyor.

Yeni Money Transfer hizmeti, Finablr grubunun bir parçası olan Travelex tarafından destekleniyor. Bu yeni hizmetle, kullanıcılar şeffaflık, güvenlik ve uygunlukta iyileştirmeler görecekler. Sang W. Ahn, Money Transfer’in Samsung Pay’i kullanıcıların finansal hayatlarını daha kolay hale getirmek için bir platforma dönüştürmek için vizyonundaki ilk adım olduğunu açıkladı. Ayrıca, Finablr CEO’su Promoth Manghat, yeni hizmetin ödemeleri yenileştirme yönündeki yeteneklerini gösterdiğini belirtti. Buna ek olarak, yeni ortaklık, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere ve bireylere yeni ve yenilikçi çözümler sunma misyonunu geliştiriyor.

Samsung, Blockchain ile ilgili hizmetlerini de genişletiyor

Samsung, Blockchain ile ilgili hizmetlerini de genişletiyor ve müşterilere daha iyi çözümler sunmak için teknolojiyi kullanıyor. Samsung bu yılın başlarında, kullanıcıların özel anahtarlarını Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) dahil olmak üzere diğer ERC-20 tokenleri için saklayabilmelerini sağlayan bir kripto cüzdanına sahip yeni Galaxy S10 akıllı telefonlarını piyasaya sürdü. Ripple ayrıca farklı ülke ve bölgelerden çok sayıda firma ile çalışıyor. Şu anda, RippleNet’i bankalar ve diğer finans kurumları dahil olmak üzere kullanan 200’den fazla müşteri var. Gelecekte, XRP dijital varlığını kullanan firma sayısı artabilir. Birkaç gün önce Ripple’ın Avrupa’daki faaliyetlerini genişletmek için kripto para borsası Algrim’i satın aldığını bildirdik.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin