Gizli kaynak açıkladı: Samsung Coin geliyor
Gizli kaynak açıkladı: Samsung Coin geliyor

Samsung’un Galaxy cihazlarına yönelik kripto para planları su yüzüne çıkıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Avrupa Birliği’nde Samsung, akıllı telefonları için Blockchain ve kripto para yazılım planlarını ortaya koyan üç ticari marka başvurusu yaptı. Bu markaların Blockchain KeyStore, Blockchain key box ve Blockchain Core terimleri olduğu ortaya çıktı.

Samsung Blockchain ticari markaları ortaya çıkıyor

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi’nde, Samsung’un Galaxy Club’a göre yeni Blockchain planlarını ortaya koyan üç önemli ticari marka uygulaması ortaya çıktı. Blockchain KeyStore, Blockchain key box ve Blockchain Core uygulamaları için evraklar, bu sabah yayınlanmaya başlandı.

Uygulamalar, ticari markaların telefonla ilgili yazılıma veya hizmetlere ait olması haricinde, herhangi bir gerçek ayrıntı ortaya koymuyor.

Kısa bir süre önce HTC, Exodus 1 adı verilen ve sadece Bitcoin ile satın alınabilecek bir Blockchain destekli akıllı telefonunu piyasa sürdü. Bu cihazın ana amacı ise şifreleme anahtarlarını güvende tutmak. Samsung’un yeni ticari markaları (özellikle KeyStore) benzer işlevsellik sunacak gibi görünüyor. Samsung kripto sektörüne geçmek istiyor olsa da, Güney Korelilerin henüz bu amaç için tam donanımlı bir cihaz geliştirme planlarına rastlanmıyor.

sammobile

Brave Blockchain destekli HTC Exodus 1’de varsayılan tarayıcı olacak

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin