Samsung stellar
Samsung Stellar blockchain’ini destekliyor.

Samsung, TRON’u Blockchain Keystore cüzdanına entegre ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanların dikkat çeken altcoin’lerinden TRON, yeni bir gelişmeyle yeniden gündeme geldi. Son gelişmelere göre Samsung’un Blockchain Keystore cüzdanına Tron entegrasyonu gerçekleşiyor. Bu gelişme, milyonlarca Samsung kullanıcısının hizmetine sunulacağından TRX tokeni için kesinlikle olumlu bir haber.

Son günlerdeki başkaca olumlu gelişmeler arasında Tron’un Çin CCID sıralamasında ikinci sıraya yükselmesi ve Tron’un Odyssey protokolünün başarılı bir şekilde güncellenmesini sayabiliriz. Bu protokol Blockchain platformunun tam merkezsizlik yolunda bir adım daha ileri atmasını sağlayacak.

Samsung ’dan TRON desteği

Blockchain teknolojisi, bir marka oluşturmak isteyen şirketler (ve ülkeler) için önemli bir alan haline geldi. Önceden, bu birkaç sektör için geçerliydi ancak şimdi akıllı telefon endüstrisinde her geçen yayılıyor. Bu hareket, HTC ve Samsung ile başladı. Samsung, Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi kripto paralar için destek ekleyerek başlamıştı. Şimdi ise teknoloji devi, Tron’u Blockchain Anahtar Deposuna entegre ederek kripto desteğini arttırdı.

Twitter’da aslında çok da net olmayan Galaxy S11’in fotoğrafını gönderen Scott WINk’e göre, Blockchain Keystore özelliği desteklenen kripto paralar arasında Bitcoin, Ethereum, Klaytn ve Tron yer alıyor. TRON’un Samsung’taki Blockchain Keystore’a ne derecede entegre olacağı henüz net olmasa da, Samsung’un geliştirici kitinin (SDK) uygulamaları geliştirip Tron Blockchain’de çalıştırabileceği açık. Daha sonra, kullanıcılar Samsung cep telefonlarından Blockchain’e erişebilecekler.

zycrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin