Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

Analizler, Bitcoin’de 2020 öncesi son ralli için ana destek noktasına dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geride bıraktığımız gün, Bitcoin ’in (BTC) yükseliş momentumu açıkça azaldığını gördük. Birkaç saat önce, önde gelen kripto para bir kaç dakika içinde 300 dolar artarak 9,515 dolardan 9,200 dolara düştü. Ardından yeniden 9.500 dolara doğru hareket ettiğini gördük. Bazı analistler daha geniş bakış açısıyla kripto piyasasının önümüzdeki aylarda yeni zirvelere ulaşacağı öngörüsünde bulunuyorlar.

Bitcoin 12,000 dolara yükselecek mi?

Independent U.K.’ye göre, Finansal danışman şirketi deVere Group CEO’su Nigel Green, kripto paranın bu hafta 8.500 doların üzerinde kaldığı sürece Bitcoin’in yılsonuna kadar 12.000 dolar alacağını düşündüğünü söyledi. Bu öngörü çalışırsa BTC’nin yüzde 28’lik bir yükselişine tanık oluruz.

Green:

8,500 dolarlık destek daha önce Bitcoin için çok önemli bir destek görevi gördü. Bitcoin yatırımcılarının önümüzdeki hafta boyunca fiyatı bu seviyenin üstünde tutabilmesi durumunda, dünyanın en büyük kripto para biriminin yukarı doğru bir kırılma yaşayacağına inanıyorum. ”

Green’in analizi Alex Krüger’inkine benziyor. Popüler makro ve kripto para analisti kısa bir süre önce Bitcoin grafiğine bakarak kripto paranın 8.000 – 8.200 dolar arasında tutunması durumunda -ki şu an 9.400 dolar bandında ve belirtilen aralıktan yüzde 15 yukarıda- yükselişini sürdüreceğini belirtti.

Daha önceki bir tweet’te, yukarıda belirtilen bölgedeki bir kaybın, son Bitcoin boğa hareketini sonlandıracağını ve bu nedenle, geçtiğimiz haftanın sonlarında kurulan 7.300 dolar dip seviyesinin altında daha dip seviyelere doğru hareket görülebileceğini iddia ediyor.

Tüm analistler aynı görüşte değil

Bitcoin boğa bölgesinde kalırken, herkes, özellikle son hareketin güven vermemesinden dolayı orta ila uzun vadeli bir yükseliş eğiliminin sağlam olduğuna ikna olmuyor.

Analist Velvet, Bitcoin’in son zamanlardaki yükselişinin onu tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacak bir kripto piyasasının geldiği konusunda ikna olmadığını söyledi. Velvet gibi Bazı analistler, tanınmış analist Richard Wyckof tarafından öne atılan Bitcoin düşüş formasyonunun çalışabileceğine inanıyorlar.

https://twitter.com/888Velvet/status/1188741983046639618

Velvet’in belirttiği gibi, son ralli, Wyckoff’un çalışmalarına göre, analist tarafından “fiyatın düşürülmesi” olarak tanımlanan ve nihai bir çöküşten önce bir boğa eğilimine “geri dönüş” olabilir.

Düşüş yönlü analizleri, aşağı yönlü hareketin hedefinin, Bitcoin’in birikim aralığından 5.800 dolara yakın bir noktayı işaret ediyor.

Velvet, bu analizi savunan tek isim değil. Crypto Walker, BTC’nin azalan kanalda trendini sürdürdüğü ve direnç noktasında yüksek hacimli bir hareketi reddettiğini savundu. Hala “death cross” durumunun aktif olduğunu ve büyük bir “açık pozisyon düşüşü” yaşandığını sözlerine ekledi.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin