TRON ve Samsung arasında dev iş birliği! TRX fiyatı etkilendi mi?
Samsung, en yeni Galaxy akıllı telefonları için Ethereum Blockchain SDK beta sürümünü piyasaya sürdü

Samsung ve Squire Mining yeni ASIC çiplerini inşa edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada merkezli bir kripto maden şirketi olan Squire Mining, salı günü yaptığı bir açıklamada Güney Kore’de ASIC çipleri üretmek için Samsung Electronics ve Goanchips ile işbirliği yapacağını duyurdu. Samsung ve Squire Mining Güney Kore’de yeni ASIC yongaları inşa edecek. Samsung Electronics, Squire’ın döküm ortağı, Goanchips ise tasarım evi olacak.

Samsung ve Squire Mining ASIC çiplerinin üretiminde birlikte çalışacaklar

Ağustos ayında Squire, Bitcoin Cash, Bitcoin ve diğer ilişkili kripto para birimleri için gelecek nesil ASIC çipinin back-end tasarımını, testini ve üretimini üstlenecek “ismi açıklanmamış” bir şirketle işbirliği yaptığını duyurmuştu. Şirket şimdi, Goanchips’i kendi tasarım evi ve Samsung Electronics’in kurucu ortağı olarak açıkladı.

Squire, Ağustos ayında Coingeek.com ile özel bir distribütör anlaşması imzaladı. Bu anlaşmada şirket, Bitcoin Cash ve diğer altcoin madencilerine 10nm madencilik çipi ve madencilik makinelerinin satılması, dağıtılması ve pazarlanması görevini üstlendi.

Squire, Samsung ve Goanchips işbirliği, Bitcoin madenciliği için yeni nesil 10nm ASIC yongaları üretmeye odaklanıyor. Samsung, Güney Kore’de ASIC çiplerinin üretimi ile görevlendirildi ve Squire’in yarı iletken tasarım evi için Gaonchips ile işbirliği yapılacak.

Şirket basın açıklamasında şunları söyledi:

Mühendisler ve programcılarımızdan oluşan front-end geliştirme ekibimiz şu anda, Şirket’in ilk ASIC yongasını Bitcoin Cash, Bitcoin ve diğer ilişkili kripto para birimleri için geliştirmek amacıyla Gaonchips ile birlikte çalışıyor.

Squire şu anda çalışan bir FPGA (Field Programmable Gate Array) prototipi oluşturmaya odaklanıyor. Şirket, prototip piyasaya sürüldükten sonra, Bitcoin Cash, Bitcoin ve ilgili kripto para birimleri için maden teçhizatının tasarımını ve geliştirilmesini “agresif bir şekilde hızlandırabilecek” olacağını açıkladı. 10nm ASIC yongasının FPGA prototipinin 30 Eylül 2018’de bitmesi planlanıyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin