Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?
Enjin fiyat analizi: Haftalık yüzde 40 artışı devam ettirebilecek mi?

Samsung ortaklığının onaylanması ile Enjin Coin yeniden uçuşa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Oyun sektörüne yönelik kripto para Enjin Coin (ENJ), bugün erken saatlerde Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile olan bir ortaklığın onaylandığı haberi sonrasında yüzde 70 arttı.

Cuma günü, Güney Kore’deki medya kuruluşları, ENJ’nin ardındaki Singapur merkezli şirket olan Enjin ile Samsung’un amiral gemisi akıllı telefonu S10 arasındaki işbirliğinin onaylandığını belirtti. Ve Kore’nin yatırımcı üssünün faaliyete geçtiği söylendi.

CoinDesk’in bildirdiğine göre, Enjin, S10 amiral gemisi akıllı telefonu piyasaya süren Samsung Electronics ile ortaklık konusunda onay verdi. Ancak konu hakkında detay verilmediği yazıldı.

Şubat ayının sonunda, Samsung, MWC Barcelona 2019’da S10’u tanıttı. Ve telefonun, 2019’da 45 milyon kullanıcısına ulaşması beklenen en önemli ürünün, dikkat çeken bir işlevi olan kripto para cinsinden varlıklar için özel anahtarlar barındıracak Blockchain Keystore özelliğinden bahsedildi.

Blockchain Keystore vitrininde, şirket ayrıca Enjin kripto oyun platformunun logosunu içeren bir resim sergiledi. Pek çoğu o zamandan beri Enjin cüzdanının S10’daki Samsung Blockchain Keystore ile entegre olma ihtimalini tartışıyor.

ENJ, Ethereum Blockchain temelli ERC-1155 tokenini kullanarak tamamen yeni, oyun içi e-ticaret ekosistemleri oluşturma potansiyeline sahip çapraz platformlar arasında değiştirilebilen ya da işlem yapılabilen bir kripto paradır.

Enjin Coin için her şey 25 Şubat’ta sızdırılan görüntüler ile başladı

Söylentiler 25 Şubat’ta Samsung Blockchain Anahtar Deposuna uyumlu bu görüntü ve Enjin’in logosuna sahip Samsung Mobil İş Geliştirme Zirvesi’nin sızdırılmış bir videosu ile yayılmaya başladı.

O zamandan beri fiyat hareketleri, yatırımcıların yükseliş yanlı bu söylentileri speküle etmesi ile kayda değer bir artış yaşıyor.

ENJ/USD günlük grafiği

Günlük fiyat hareketlerine baktığımızda ENJ coin, 25 Şubat tarihinde yüzde 210 civarında bir kazanım elde etti. Sonra bir miktar gerileyerek yatay hareketleri sonrası 5 Mart’ta da yüzde 40’a yakın başka bir sıçrama yaptı. Bugün erken saatlerde başlayan 3. büyük sıçrama ise yüzde 110 gibi muazzam bir yükseliş gördükten sonra şu an yüzde 70 yakın bir getiri oranı ile hareket ediyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin