Samsung SDS, BankSign isimli Blockchain sistemini duyurdu.
Samsung SDS, BankSign isimli Blockchain sistemini duyurdu.

Samsung kripto para ile ödeme kabul ettiği iddialarını yalanladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta Samsung’un, Litvanya merkezli Blockchain şirketi CopPay ile işbirliği yaptığı söylentilerinin ardından, müşterilerin kripto para ile mağaza içi satın alımlar için ödeme yapabilecekleri iddiaları dolanmaya başlamıştı. İddiaları yalanlayan Samsung kripto para ile ödeme kabul etmeyeceğini duyurdu.

Şirket sözcüsü: “Samsung kripto para ile ödeme kabul etmeyecek.”

Samsung ‘un bir sözcüsü gazetecilere verdiği demeçte, iddia edilen ortaklığın gerçeği yansıtmadığını belirterek şunları söyledi:

Resmi yanıtımız, söylentinin doğru olmadığıdır.

Ortaklık, CopPay’in baltık şehirleri boyunca 31 adet Samsung mağazasında yer alan kripto para ticaret platformları kurması üzerine idi. Müşteriler, Samsung ürünlerinin Bitcoin, Litecoin ve Ethereum gibi para birimleriyle ödeme yapabileceklerdi.

Samsung’un, kripto ödemelerini kabul etmediğinin doğrulanması, sahte haberlerin kripto para başlıklarında yer almasının bir başka örneği.

Kodak için de sahte haberler çıkmıştı

Bu ayın başlarında, Kodak Bitcoin madencilik ekipmanının, endüstri eleştirmenlerinin teklif edilen rakamların gerçekliğini sorgulaması sonrasında sahte olduğu doğrulanmıştı. Eleştirmenler rakamların gerçekçi olmadığını iddia ettiler çünkü Bitcoin madenciliği giderek daha da zorlaşıyor. Kodak daha sonra, şirketin cihazları hiçbir zaman Kodak kampüsüne kurmayı planlamadığını açıkladı.

İnternetteki en popüler kripto para izleme sitesi olan CoinMarketCap (CMC), teşvikler karşılığında sahte ticaret hacimlerini raporlamak için kısa bir süre önce incelemeye alındı. Crypto Exchange Ranks, Bitforex’in, PR, ücretli reklamcılık, bakım ve topluluk oluşturma konularında para harcamaktan kaçınması için CMC’den kaliteli yönlendirme trafiği elde ettiğini iddia etti. CMC, şirketin veri şeffaflığı ve netliği için durduğunu belirterek iddialara yanıt verdi.

cryptodisrupt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bomba haber! Samsung kripto paralarla ödeme kabul etmeye başlıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin