Samsung Galaxy S10 ve Enjin Coin ortaklığı: Söylenti ENJ’ye pump yaptırdı
Samsung Galaxy S10 ve Enjin Coin ortaklığı: Söylenti ENJ’ye pump yaptırdı

Samsung Galaxy S10 ve Enjin Coin ortaklığı: Söylenti ENJ’ye pump yaptırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En son söylentilere göre, Samsung’unamiral gemisi S10 cep telefonu için kripto güvenliği çözümü oluşturmak üzere Enjin Coin ile birlikte çalıştığı iddia ediliyor. Bu iddialar ENJ coin de çabuk kabul gördü ve kripto para %25 değer kazandı.

Enjin Coin (ENJ) günlük fiyat grafiği
Enjin Coin (ENJ) günlük fiyat grafiği

Enjin Coin, S10 için cüzdan hizmeti sağlayacak

Bu bağlamda, Kore’deki en büyük ikinci telekomünikasyon hizmeti sağlayıcısı olan TWorld’in yakın zamanda S10 ürün listesine şu resmi verdiğini görüyoruz:

Yukarıdaki ekran görüntüsünden anlaşıldığı üzere, iki firmanın birbirleriyle işbirliği içinde oldukları ve şimdi de kripto-ekosistemi birlikte keşfetmek için fırsatlar aradıkları görülüyor.

Samsung kripto dünyasına giriyor

Samsung defalarca Blockchain dünyasında lider oyunculardan biri olma isteğini dile getirdi. Bunun için, amiral gemisi S10 cihazına kriptoları dahil ederek, bu alanda kendine yer edinmeye çalışıyor. Yakın tarihli bir basın bülteninde, Samsung’un kripto cihaz geliştirme ekibi şu anda Blockchain teknolojisini aşağıdaki alanlarda da uygulamaya çalıştıklarını belirtti:

  • Veri dağıtımı
  • Sigorta ve sözleşme doğrulama
  • Telif Hakkı Yönetimi
  • İçerik Paylaşımı
  • Varlık Yönetimi ve Oyun

Neden Enjin, Samsung için doğru seçim olabilir

Enjin, Blockchain teknolojisi alanında geniş deneyime ve bilgiye sahip bir araştırma firmasıdır. Daha açık olmak gerekirse, Enjin ekibinin birkaç yıl önce, Ethereum Blockchain üzerindeki ERC-1155 tokenini başarıyla oluşturduğunu görüyoruz. Bu tokenler, özellikle oyun içi ticaret yapmak ve dijital eşyalara sahip olmak amacıyla protokolleri optimize etmek için tasarlanmıştır.

Kripto cüzdanları için Enjin teklifi, aynı zamanda dünyadaki en popüler kripto depolama çözümlerinden biridir. Şu anda, cüzdan iOS / Android’de mevcut ve tüm ERC-20 ve ERC-1155 tokenleriyle uyumlu.

Enjin, yaklaşık 5 yıl önce Blockchain dünyasında ortaya çıkan bir oyun şirketi olarak başladı. Yıllar geçtikçe, şirket kripto güvenliği alanında dünya liderlerinden biri haline geldi ve hatta gizliliği sağlamak amacıyla birçok çözüm sunmak için birkaç girişimde işbirliği yaptı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin