TRON ve Samsung arasında dev iş birliği! TRX fiyatı etkilendi mi?
Samsung, en yeni Galaxy akıllı telefonları için Ethereum Blockchain SDK beta sürümünü piyasaya sürdü

Samsung, en yeni Galaxy akıllı telefonları için Ethereum Blockchain SDK beta sürümünü piyasaya sürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Samsung’un son kripto hamlesi, geliştiricilerin kullanımına sunulan Ethereum Blockchain için Blockchain SDK’nın (Yazılım geliştirme kiti) beta sürümünü oldu. Kit, en son Galaxy akıllı telefonlarda dApp ve Blockchain mobil geliştirme için ek araçlar sağlayacak.

Samsung, Blockchain yazılım geliştirme kitinin (SDK) beta versiyonunun araçlara erken erişim isteyen ortaklar için hazır olduğunu duyurdu. Bu kit, Samsung’un Galaxy S10e, S10, S10 +, S10 5G ve Galaxy Fold akıllı telefonlarında Ethereum işlevselliğini etkinleştirmek için kullanacağı bir sonraki adımı temsil ediyor. Şirket, Mayıs ayında ayrıca kripto özelliklerini uygun fiyatlı telefonları da kapsayacak şekilde genişleteceklerini söylemişti.

Daha ayrıntılı olarak açıklamak gerekirse; SDK geliştiricilere kullanıcı hesaplarını yönetme, işlemler için dijital imzalar ile yetkilendirme ve işlem verilerini değiştirme yolları sunacak. Bu kit ayrıca geliştiricilerin Trezor veya Ledger cihazları gibi harici soğuk cüzdanlarla da bağlantı kurulmasına imkân tanıyacak.

Samsung ile iş ortağı statüsü kazananlar da kitten ek özellikler kazanıyor. İş ortakları web dApps’ın bir “blok zincir özellikli tarayıcıya” erişebilecek. Ayrıca web dApps,  iddia edildiğine göre kripto ödemelerini kolaylaştıracak özelliklere sahip olacak ve canlı kripto döviz kurlarını kullanarak ücretleri kolayca tahmin edebilecek araçlar olarak kullanılabilecek.

Ek olarak, ortaklar işlem geçmişine Samsung’un “Blockchain proxy düğümünden” ulaşabilirler. Samsung’un kendi Ethereum düğümünü çalıştırıp çalıştırmadığı veya bir servis sağlayıcı kullanıp kullanmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Samsung, bu özelliklerin, desteklenen mobil cihazlarda dApp oluşturma maliyetini azaltmaya yardımcı olacağı vurgusunu yaptı.

Ethereum Blockchain SDK tam sürümü 2019 sonunda piyasaya çıkacak

Bu son gelişme, Samsung’un kripto alanıyla ilgili diğer gelişmeleri takip ediyor. Şubat ayında, Samsung kripto para anahtarı depolamasını destekleyeceğini açıklamıştı.

Bu özellik, telefonun ana işlemcisinin içinde, cihazın özel blok zincir verilerini daha güvenli bir şekilde ele almasını sağlayan emniyetli bir işlem ortamı sunuyor. Samsung tarafından söylendiği gibi, bu özellik “daha ​​önce hiç olmadığı gibi aşılamaz güvenlik sağlayarak veri ihlallerinden, kötü amaçlı yazılımlardan veya diğer tehditlerden korur”.

Şirkete göre, Blockchain SDK’nın resmi sürümü 2019’un sonunda çıkacak. Beta’ya erken erişim isteyen geliştiricilerin Samsung ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

cryptoslate

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin