Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini
Başarılı analistten inanılmaz Ripple, Ethereum, Litecoin ve altcoin tahmini

Flaş kripto para haberleri: ShapeShift CEO’sundan Bitcoin yorumu, Ripple’daki son gelişmeler, Ethereum 2.0’a derin bir bakış ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC)’in neden parasal özgürlük için önemli olduğuna dair benzersiz bir bakış açısından Ethereum 2.0’a derinlemesine bir bakışa kadar burada flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin (BTC) ve kripto para haberleri

Naomi Brockwell’in yeni röportajında ShapeShift CEO’su Erik Voorhees, Bitcoin gibi sınırsız, hızlı, ucuz ve sansüre dayanıklı kripto paraların neden değere sahip olduğunu anlamayan bir kimsenin e-posta özgürlüğü hakkında düşünmesi gerektiğini söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bir benzetme kullanmak hoşuma gidiyor: e-posta sistemimizde birden fazla e-posta sağlayıcısı olup olmadığını hayal edin. Ne zaman bir başkasına bir e-posta gönderirseniz, e-posta sağlayıcısı tarafından onaylanması gerekir. Ve aslında okurlar, bakarlar, kime gittiğini, kimin gönderdiğini görürler. Kriptoparalardan önce kimse ücretsiz olarak bilgi ve mesaj gönderebilecek bir e-posta sistemi olduğunu bilmiyordu. Öyleyse neden paraya katlanıyoruz? Para sadece bilgidir ve insanların etkileşim şeklidir. İnsanlar neden bankaların ödemelerini durdurabilmesini kabul ediyor? Bu bankalar paranın kime gittiğini ve kimin gönderdiğini bilmeli. Yani bu büyük bir ikiyüzlülük ve bence Bitcoin bu ikiyüzlülüğü daha şeffaf hale getiriyor.

Ethereum (ETH) haberleri

NEAR Protokolü’nden Whiteboard serisinin en son sürümünde, Ethereum Vakfı’ndan Justin Drake Ethereum 2.0 ve sharding adı verilen bir ağ ölçeklendirme çözümünü ele alıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, DC Blockchain Summit’te bir Blockchain ve dijital varlıklar üzerine olan sohbet için Nasdaq muhabiri Gil Malandrino’ya  ile bir araya gelmeyi planlıyor. Etkinliğin 6 Mart’ta Washington DC’de yapılması planlanıyor.

Litecoin (LTC) haberleri

Litecoin topluluğu, Reddit’te yeni bir dönüm noktasına ulaşmaya hazırlanıyor. Subreddit r/Litecoin’in 200.000 aboneye ulaşmasına sadece 25 kişi kaldı.

EOS haberleri

Effect.AI, ağdaki ölçeklenebilirlikten yararlanmak için NEO Blockchain’inden  EOS’a geçmeyi planladığını söyledi. Platform, yapay zeka ile ilgili hizmetler için Blockchain üzerinde merkezi olmayan bir ağ oluşturmak için çalışıyor.

TRON (TRX) haberleri

TRON kısa bir süre önce son haftalık raporunu yayınladı. Bu haftalık rapor, anonim platform işlemlerinin ilerlemesini, BitTorrent Token’in (BTT) yeni uygulamasını, BitTorrent’i TRON ağına entegre etmekle ilgili en son haberleri ve daha fazlasını içeriyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin